van -e itt valaki csevegni??

#315857 Hozzászólás 2012.01.21. 22:24, kisberta41

Drága Lánykák!
Nem vesztem el, csak sokáig rossz volt a gépem, aztán meg orvosi rendelőkben koptatom a széket. Nagyon ránk jár a rúd, hiába múlik a fiatalságunk....
A jó hirem az,hogy a párom állapotában /a vizsgálati eredmények alapján is/ nagyfokú javulás állt be. Én is szépen javulgatok, a nyavalyáim egy részét gyógyszer mellékhatás okozta. Sajnos ez van.
Mártikám! Csatlakozom az előttem szólókhoz: kivánok nagyon boldog születésnapot a Jó Isten éltessen sokáig!
Sok puszi Mindnyájatoknak Kiberta
kisberta41

#315823 Hozzászólás 2012.01.20. 21:46, zálikám

Sziasztok Lányok! Mártikám Nagyon sok Boldog születésnapot és nagyon hosszú életet kívánok sok-sok szeretettel :) .Ilikém jó lesz Neked, újra fiatalnak érzed Magadat legalább,ismét.Sok-sok örömben lesz részed tudjuk.Sok jó egészséget kívánok hozzá :) .Puszi mindenkinek jó éjt:Rózsa
zálikám

#315808 Hozzászólás 2012.01.20. 10:50, tyukanyno

Sziasztok!!!
Drága Márta !!!!A Jó Isten éltessen nagyon sokáig !!!!Boldog Születésnapot!!!Még egy év és élvezheted a nyugdíjasok életét. :D :D :D :D
Én a jövőhónapban már az leszek ,megyek a Kittikémhez ott leszek vele és vigyázok rá.
Lányocskák nagyon nagy a csönd ,sehol senki ?Mi lesz így a topikkal ha most sem jöttök ?Ha jönnek a jó idők még ennyi idő sem lesz.Én 31 én dolgozom utoljára , utána intézem a Gyest ,és hétfőtől péntekig ott leszek a gyerekeknél .
De ott is van net és majd esténként jövök egy kicsit. Mindenkit puszilok ,gyertek aláírni.Ili. :D :D :D :D
tyukanyno

#315791 Hozzászólás 2012.01.18. 20:14, Mimi 43

Drága Márta!
Születésnapod alkalmából ez úton is szívből gratulálok, minden elképzelhető szépet és jót kívánok, jó egészségben.ű
Szeretettel: Mimi :) :) :)
Mimi 43

#315767 Hozzászólás 2012.01.17. 22:51, csiki1

Sziasztok lanyok Kitartas meg egy het es mar mi is egyedul leszunk, de sajnos nem a leg jobb lett anyaralas, itt minden fajta ido van csak nyar nincs. A mult vasarnap meg be is kelett gyujtanunk. Azert voltunk oda a gyerekekkel, igaz men tudtunk ejjelre kint maradni, a hideg miat de voltak szep napjaink, mara 30 fokot josoltak igy megyunk a Mudgee uszodaba.
Tegnap kovaszos uborkat csinaltam 4 nagy uveggel, es lelett szedve a bab is talan meg egy fozetet tudok szedni es aztan vege, de a tok gyonyoru Mihaly banatara ( o nem szereti csak en),de a karalabe nagyon szepen no.
Szep hetveget nektek is Mi vasarnap visszuk haza a gyerkocoket
Marta
csiki1

#315728 Hozzászólás 2012.01.14. 22:38, zálikám

Sziasztok Lányok! Látom nem nagy a forgalmunk.Ilikém hátha lesz megoldás.De ha így a Lányodékon tudsz segíteni akkor így lesz jó.Mártikám de finom lehet a friss zöldbab.Nálunk csak a fagyos van már,de ez is finom igaz,de nem annyira.Hová lett kisberta?Puszi mindenkinek és jó éjt:Rózsa
zálikám

#315705 Hozzászólás 2012.01.12. 19:38, tyukanyno

Szervusztok!!!!

Merre vagytok ? Lányocskák itt nem nagyon jó hírek vannak munka ügyben, úgy néz ki ,hogy leépítés lesz a jövőhónapban.Már megint nem lesz munkám.Úgy döntöttem ,hogy megyek vigyázni a kicsire . Minek fizessék a sok pénzt ha nekem meg nem lesz munkám.A hétvégén hazajön mindenki és megbeszéljük ,hogy februártól felmegyek és én vigyázok Kittire .Ha már olyan soká kell dolgoznom egy évre vagy másfélre visszamegyek gyesre . Addig amíg a lányom másik gyereket nem szül.Ha a kicsi hozzám szokik akkor majd jövünk sűrűn és itt is leszünk meg ott is. Mindegy már nekem ,de ha most kell a segítség akkor most megyek.Különben jól vagyunk ,várjuk a havat ,hogy ki lehessen próbálni a szánkót amit Kittikém kapott a Jézuskától.
Márta ,hogy telt a hét a gyerekekkel? Lányocskák gyertek aláírni ,puszi mindenkit Ili.
tyukanyno

#315598 Hozzászólás 2012.01.06. 01:00, tyukanyno

Sziasztok!!!!
B:U:É:K: Mindenkinek!!! Ideértem én is, már dolgozom ,és még szombaton is kell.Márta , jó pikniket a gyerekekkel érezzétek jól magatokat és a kígyók kerüljenek el benneteket jó messzire.Lányocskák szép hétvégét mindenkinek és gyertek aláírni puszika Ili.
tyukanyno

#315528 Hozzászólás 2012.01.02. 07:00, csiki1

Sziasztok lanyok jo latni beneteket. Nallunk meg jott a nyar es a kigyok is nem kel panaszkodnom van boven a melegbol is es a merges kigyokbol is, ma mar feltte docogunk a 40 foknak es ahogy mondjak marad is es eso kilatasba sem ezert is jonek a haz kozelebe is a kigyok ki vannak ehezve mivel keson kezdodott a nyar.
szedem a zoldbabot es eszuk a barackot is igaz nincs sok mert tavasszal elfagyot a gyumolcsos.
Igerem probalok joni suruben ez az ujevi igeretem a sok minden mellet.
Szep nyugodt hetet nektek Marta
csiki1

#315523 Hozzászólás 2012.01.01. 17:58, zálikám

Sziasztok Lányok! Nagyon Boldog Újévet kívánok mindenkinek.Én még mindig nem tudok ide képet feltölteni,pedig szeretnék.Mártikám szép helyre viszitek a gyerekeket.Aranyosak az Unokáitok.Ilikém látom nagy volt az örömöd ahogy megjelent a Lányod a kis Kittikével.Mimikém szép lehetett a szinházi közvetítés.Én a Lányoméknál szilvesztereztem.Ő este hatkor jött haza,a Vő pedig este tízkor, és reggel ment hatra vissza dolgozni.Ilyen a vendéglátós élet.De azért egyóráig Ő sem engedte,hogy megágyazzunk Neki,azt mondta,had ünnepeljen egy kicsit Ő is.Előtte való nap a kocsonyát megfőzték,salátákat megcsinálták,Én megsütöttem a fasírozottat,rántott húst mire jött a Lányom haza.Pénteken sütöttem hájast, perecet,dupla adagokat.Kinder tejszeletet.Még a karácsonyi süteményekből is maradt.Puszi mindenkinek:Rózsa
zálikám

Következő

Vissza: Általános témák