Halak

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#298979 Hozzászólás 2010.08.30. 10:14, Zemöki

De hisz ez nagyszerű! :mrgreen:
Zemöki

#298966 Hozzászólás 2010.08.30. 06:40, Ancsy1927

Mi a párommal jól kijövünk egymással,ő halak, én meg skorpió vagyok.
Beszédes, és mindig jó poénokat süt el. (Nagyon szeretem őt)
Viszont ha vitára kerül a sor, akkor mind a ketten inkább csöndben maradunk. :)
Ancsy1927

#298086 Hozzászólás 2010.08.05. 16:49, ShyGuy

ShyGuy

#297973 Hozzászólás 2010.08.02. 11:59, farmer

Az elbeszélés itt telefonon zajlott, nem msn, emil, vagy bármi más. Amúgy nem élek kollégiumban 8-) . Éltem koleszban régebben és ugye akkor sem voltam oda az emberekért. Viszont nem teljesen zárja ki egymást a két dolog. A kulcsa pedig az egésznek a tolerancia. Mindig megpróbáltam úgy viselkedni, hogy ne bántsak mást, ha nem tudtam építő, vagy kedves hozzászólást produkálni akkor csendben maradtam. Ha pedig más zavart engem, akkor szó nélkül elhúztam. Így meg lehet maradni egy közösségben még az ilyen magamfajta antiszoc arcnak is. Amúgy nem hiszem, hogy ezt bárki észrevette volna eddig. Az előítéletek... A másikhoz való viszony alapján ítélek. Ezek az előítéletek sincsenek nálam betonba öntve. Mindenkiről megváltozhat a kialakult képem, de az eddigi tapasztalataim alapján nem nagyon szokott.
Egyszer valaki azt mondta, hogy mi lenne ha a változatosság kedvéért az emberek kedvesek lennének egymáshoz. Fel is szögezték érte egy keresztre...

Tipikus halak.... :)
Én is azt mondom, hogy ne b..szogassuk egymást. Inkább legyünk figyelmesek és lehetőségünkhöz mérten
tegyünk valamit a másikért. De ne saját érdekből, hanem öszintén, szívből :)

Előzmény: #297964, Sick_Boy

farmer

#297964 Hozzászólás 2010.08.02. 10:13, Sick_Boy

hemill írta:sztem erre nem is kellett volna reagálnod, neptun ilyen, már megszoktuk :) , nem kell rajta fenn akadni.

ezen a félreértéses dolgon még mindig nem jutottam nappirendre, tényleg ennyire egyszerű elbeszélni egymás mellett úgy, h az egyik azt hiddja, h "jól" vannak a dolgok, a másik meg már sértésnek veszi az írottakat?
nem hiába utálom én azt a hülye msnt, ilyenre használni (és már nem is nagyon hazsnálom :) )

annyit tudnék, még hozzá rakni, áruld már el, nekem sick, h tudsz te kollégiumban élni, ha ennyire utálod az embereket (te
mondtad), sztem a kettő kizárja egymást ;) (sztem)
vedd visszább az előítéleteidet és akkor talán átlátsz a falon ami (gondolom) hosszú évek alatt építettél magadban, mert nem mindenki olyan mint azt te képzeled.

mára elég jó tanácsokból :)

Az elbeszélés itt telefonon zajlott, nem msn, emil, vagy bármi más. Amúgy nem élek kollégiumban 8-) . Éltem koleszban régebben és ugye akkor sem voltam oda az emberekért. Viszont nem teljesen zárja ki egymást a két dolog. A kulcsa pedig az egésznek a tolerancia. Mindig megpróbáltam úgy viselkedni, hogy ne bántsak mást, ha nem tudtam építő, vagy kedves hozzászólást produkálni akkor csendben maradtam. Ha pedig más zavart engem, akkor szó nélkül elhúztam. Így meg lehet maradni egy közösségben még az ilyen magamfajta antiszoc arcnak is. Amúgy nem hiszem, hogy ezt bárki észrevette volna eddig. Az előítéletek... A másikhoz való viszony alapján ítélek. Ezek az előítéletek sincsenek nálam betonba öntve. Mindenkiről megváltozhat a kialakult képem, de az eddigi tapasztalataim alapján nem nagyon szokott.
Egyszer valaki azt mondta, hogy mi lenne ha a változatosság kedvéért az emberek kedvesek lennének egymáshoz. Fel is szögezték érte egy keresztre...

Előzmény: #297893, hemill

Sick_Boy

#297893 Hozzászólás 2010.07.30. 20:20, hemill

sztem erre nem is kellett volna reagálnod, neptun ilyen, már megszoktuk :) , nem kell rajta fenn akadni.

ezen a félreértéses dolgon még mindig nem jutottam nappirendre, tényleg ennyire egyszerű elbeszélni egymás mellett úgy, h az egyik azt hiddja, h "jól" vannak a dolgok, a másik meg már sértésnek veszi az írottakat?
nem hiába utálom én azt a hülye msnt, ilyenre használni (és már nem is nagyon hazsnálom :) )

annyit tudnék, még hozzá rakni, áruld már el, nekem sick, h tudsz te kollégiumban élni, ha ennyire utálod az embereket (te
mondtad), sztem a kettő kizárja egymást ;) (sztem)
vedd visszább az előítéleteidet és akkor talán átlátsz a falon ami (gondolom) hosszú évek alatt építettél magadban, mert nem mindenki olyan mint azt te képzeled.

mára elég jó tanácsokból :)
hemill

#297708 Hozzászólás 2010.07.28. 11:45, Sick_Boy

[quote="neptunreal"]Hát ez fasza :lol:
Erősen gondolkoztam,h reagáljak erre vagy sem.
Mert elnézést kértél -ezt bírom,annak ellenére,h sztem tök fölösleges mert nem tiltott ki senki-,de ez akkor is szánalmas már bocs :lol: :lol: :lol:
A kutyafasza se ismer itt téged mégis erős késztetést éreztél,hogy beírjál és "megvédd magad nyilvánosan'.
Azt a mesét ne add be,hogy tisztázni akartál valamit mert akkor ezt megtehetted volna privátban is -van a fórumon privátüzenési lehetőség ,gondolom a phpBB fórumrendszert ismered,de vannak egyéb csatornák is
A nők mindig is kisiránkozzák magukat egymás között,hogy a ffiak nem értik meg őket ,etc.....
ennyi erővel a wc-re is utánuk mehetnél,hogy verbálisan megvédd magad mert ott ugyanez zajlik :lol:
Mit gondolsz mi a frászért járnak minimum párosával oda,télleg azt hiszed,h a közös pisilés öröméért ? :lol: :lol: :lol:
Ez szánalmas... úgy ahogy van az egész :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jobban tetted volna ha nem reagálsz.
Mivel reagáltál én is reagálok.
"A kutyafasza se ismer itt téged" De, ismer itt engem pl Mozsárágyú, valamint aki olvassa a fórumot az is tud rólam ezt-azt.
""megvédd magad nyilvánosan'" Nincs miért megvédeni magam, pláne nem itt
"Azt a mesét ne add be,hogy tisztázni akartál valamit" Neked csak 1 dolgot szeretnék beadni...
"Ez szánalmas... úgy ahogy van az egész" Tudod ez csupán a saját véleményed
Ja és ezúttal szeretném megköszönni azt a kielégítő eszmefuttatásodat a nők Wc-re járási szokásaival kapcsolatban... Igazán témába vágott.

Azt hiszem a kedves fórumozó kollega remekül demonstrálta, hogy miért is nem szeretem az embereket. Jóindulat, intelligencia, segítőkészség, tolerancia? Szótárba illő szavak.

A költő szavaival zárnám a soraimat:

"A vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra."

Előzmény: #297676, neptunreal

Sick_Boy

#297690 Hozzászólás 2010.07.28. 00:54, farmer

oóó...látom zajlik az élet...végre történik, aminek történnie kell.

Kedves "Mozsi" <---(ha megengeded).
Kérdésedre válasz: nem 25- csak 15 km bocsi... és Kék-tó a neve és majd csak jövö héten hétfőn megyek dolgozni. :D
farmer

#297683 Hozzászólás 2010.07.27. 22:38, andrejica

mozsárágyú írta:
Sick_Boy írta:Kedves Mozsi!

Szeretném tisztázni a dolgokat. Miután dobtál nem olvastam ezt a fórumot, mert ahogyan karácsonykor is megígértem lezártam ezt a kapcsolatot, amit ugye nem tudtam volna megtenni, ha még csak ilyen egyirányú kapcsolatot is tartok fenn. Tehát fórumolvasgatással leálltam egy ideig, de ma szerettem volna kérdezni valamit ettől a közösségtől, erre kapásból az utolsó bejegyzés a tiéd volt és rólam szólt. Természetesen meglepett és ugye rosszul is esett. Felmerült bennem a kérdés, hogy ismersz te engem egyáltalán?
Haladjunk csak szép sorjában. Az hogy érezted a hangomon a rohadj meg üzenetet. Ezt az üzenetet megszokhattad volna, hisz a világgal kapcsolatos nézeteimet tükrözi. Éjjel volt, mikor egy sms-t írtál, hogy gondolsz rám. Ez jól esett, hisz örömmel tölt el, hogy még mindig eszedbe jutok néha. Felhívtalak, hisz beszélgetni is mindig nagyon szerettem veled. Nekem az jött le, hogy jót dumáltunk. Neked az hogy "hetyke voltam és pökhendi". Bizonyára igazad van, magyarázkodni sem akarok, főleg neked nem. Az oka itt sem te voltál és a célpontja sem. A munkám ilyenné tesz...
Mikor a születésnapod került szóba, sem az volt bennem, hogy bántsalak. Sőt, elszégyelltem magam, hisz tényleg teljesen elvesztettem az időérzékem. Megesik, ha egyszer minden nap egyforma. Pont arra gondoltam, hogy képes voltál fölhívni engem, mikor a születésnapom volt, én pedig nem is emlékeztem a tiédre. Sajnálom...
A sunyítás... Tudhatod a sunyítás nem szokásom. Nem olvasgatom a fórumot, mert nem marcangolom inkább magam azon, hogy milyen az életed nélkülem. Meg aztán az is benne volt, hátha leírod ide az okát annak, hogy miért dobtál. Ha elmondani nem akartad, nem szeretném innen megtudni.
Sajnálom hogy még mindig haragot táplálsz irántam. Bár legalább érzel valamit.

Kedves fórumozók!

Ezúton is az elnézéseteket szeretném kérni tőletek amiért ide"szemeteltem" a fórumotokra, de kikívánkozott belőlem.
Köszönöm a megértéseteket.

Kedves Sick_Boy!

Valóban félreértettelek. Ezért elnézésedet kérem. :( Őszintén!
Azt gondolom, ismerlek annyira, hogy tudjam: miként viszonyulsz a világhoz és milyenné tesz a munkád. Mégis abban a pillanatban nagyon úgy tűnt, hogy ezek az ismeretek nem magyaráznak meg bizonyos dolgokat.
Most viszont, hogy a Te szemszögedből is láthatom/olvashatom azt az ominózus beszélgetést, meglehetősen elszégyelltem magam én is. Ezért a legjobb lesz, ha a lehető legkonkrétabb kommunikációra törekszünk egymás között, különben Isten tudja, hogy miféle sebeket ejthetünk még egymáson. Azt gondolom...
Nem utolsó sorban: nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy "még mindig haragot táplálok irántad"??????? :shock: Honnan a manóból szedted ezt az őrültséget?????? Igazán tudhatnád, hogy soha nem haragudtam Rád semmiért, és ez nem is fog változni. Nem hazudtam egyszer sem, amikor azt állítottam, hogy a legcsodálatosabb ember vagy, akit valaha ismertem! Őszintén szerettelek, és szeretlek a mai napig is még akkor is, ha ez már nem ugyanaz!
Most pedig, azt hiszem a legjobb lesz, ha félreállok és átadom a helyem ezen a fórumon, hiszen nekem, mint ráknak kevesebb jogom van itt lenni, mint Neked. Én pedig nem akarlak megfosztani semmitől!

Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet.......

Előzmény: #297678, mozsárágyú

andrejica

#297682 Hozzászólás 2010.07.27. 22:25, neptunreal

Rendben.
Csak egy vélemény volt,az meg nem tilos.
De tiszteletben tartom a kérésed.
mozsárágyú írta:
neptunreal írta:Hát ez fasza :lol:
Erősen gondolkoztam,h reagáljak erre vagy sem.
Mert elnézést kértél -ezt bírom,annak ellenére,h sztem tök fölösleges mert nem tiltott ki senki-,de ez akkor is szánalmas már bocs :lol: :lol: :lol:
A kutyafasza se ismer itt téged mégis erős késztetést éreztél,hogy beírjál és "megvédd magad nyilvánosan'.
Azt a mesét ne add be,hogy tisztázni akartál valamit mert akkor ezt megtehetted volna privátban is -van a fórumon privátüzenési lehetőség ,gondolom a phpBB fórumrendszert ismered,de vannak egyéb csatornák is
A nők mindig is kisiránkozzák magukat egymás között,hogy a ffiak nem értik meg őket ,etc.....
ennyi erővel a wc-re is utánuk mehetnél,hogy verbálisan megvédd magad mert ott ugyanez zajlik :lol:
Mit gondolsz mi a frászért járnak minimum párosával oda,télleg azt hiszed,h a közös pisilés öröméért ? :lol: :lol: :lol:
Ez szánalmas... úgy ahogy van az egész :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Már bocs Neptun, de inkább maradj most kussba, légyszi! :evil: :evil:
Én is kiírtam itt a magamét, mondhatni nyilvánosan leócsároltam. Ezért azt gondolom, az a minimum, ha Ő is kiírja magából azt, amit kell.
Úgyhogy el lehet tolni a biciklit! :evil:

Előzmény: #297680, mozsárágyú

neptunreal

Következő

Vissza: Asztrológia