Bak

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#298084 Hozzászólás 2010.08.05. 16:45, ShyGuy

ShyGuy

#297948 Hozzászólás 2010.08.01. 19:59, Trixx78

Köszi:) meg vagyok vígasztalva:):)
Ragaszkodj ahhoz, hogy beszéljétek meg, mert ez nála többször is előfordulhat, hogy eltűnik 1 hétre, 2 hétre ok nélkül. Viszont az ember sosem tesz semmit ok nélkül. Nem lesz egyszerű, de ne söpörd a szőnyeg alá. Ha veled van problémája, azon esetleg lehet változtatni. Ha egyéb problémája van, esetleg segíthetsz neki, ha mással nem, legfeljebb meghallgatod. De tény, hogy ilyen önfejű, befordulós egyének vagyunk. Ennek ellenére is próbálj meg vele beszélni.[/quote]

Képtelenség vele erről beszélni. Próbáltam többször is. Annyi volt a válasz mindég, hogy meg fogjuk beszélni, ha itt lesz rá az alkalom.

Előzmény: #297937, kyra elison

Trixx78

#297937 Hozzászólás 2010.08.01. 09:45, kyra elison

Trixx78 írta:2 hétig bírta, és ma jelentkezett! :D :D Úgy tett mintha mi sem történt volna. Ott folytattuk ahol abbahagytuk. Nem akarja megbeszélni. Csak annyit mondott, hogy folytatás következik. Kénytelen vagyok elfogadni, mert mégegyszer nem akarom elveszíteni. Bár jó lett volna megbeszélni.

Egyébként Kyra minden pasi ilyen. Az olyan "nőcis" dolog bejelenteni, hogy szerencsésen hazaért vagy sem. Úgy vannak vele, ha aktuális lesz a találkozás, majd közvetlen előtte szólnak. Nem érdeklik őket, hogy mi meg közben tövig rágjuk a körmünket. Tapasztaltam a bakkal. Megkaptam már ezért is a magamét.

Köszi:) meg vagyok vígasztalva:):)
Ragaszkodj ahhoz, hogy beszéljétek meg, mert ez nála többször is előfordulhat, hogy eltűnik 1 hétre, 2 hétre ok nélkül. Viszont az ember sosem tesz semmit ok nélkül. Nem lesz egyszerű, de ne söpörd a szőnyeg alá. Ha veled van problémája, azon esetleg lehet változtatni. Ha egyéb problémája van, esetleg segíthetsz neki, ha mással nem, legfeljebb meghallgatod. De tény, hogy ilyen önfejű, befordulós egyének vagyunk. Ennek ellenére is próbálj meg vele beszélni.

Előzmény: #297879, Trixx78

kyra elison

#297879 Hozzászólás 2010.07.30. 11:42, Trixx78

2 hétig bírta, és ma jelentkezett! :D :D Úgy tett mintha mi sem történt volna. Ott folytattuk ahol abbahagytuk. Nem akarja megbeszélni. Csak annyit mondott, hogy folytatás következik. Kénytelen vagyok elfogadni, mert mégegyszer nem akarom elveszíteni. Bár jó lett volna megbeszélni.

Egyébként Kyra minden pasi ilyen. Az olyan "nőcis" dolog bejelenteni, hogy szerencsésen hazaért vagy sem. Úgy vannak vele, ha aktuális lesz a találkozás, majd közvetlen előtte szólnak. Nem érdeklik őket, hogy mi meg közben tövig rágjuk a körmünket. Tapasztaltam a bakkal. Megkaptam már ezért is a magamét.
Trixx78

#297739 Hozzászólás 2010.07.28. 19:37, kyra elison

Trixx78 írta:Tegnap nálam járt, miközben én pont nem voltam otthon. A sors sem akarja, hogy találkozzak a bakkal! :(

Ez tényleg érdekes:(:(
Én is kiakadtam ma (is) egy picit. Tegnap sajnos haza kellett mennie, mert ma mentek kutyát nézni az apjával. Tőlem 200 km-re laknak a szülei, onnan még kb. 200 km-re mentek ma kutyát vizitálni, és megegyeztünk, hogy ma fölhív, hogy hazaértek-e szerencsésen, és mikor találkozunk (mert elvileg pénteken), de arra is utalt, hogy lehet, még ma este visszajön, de lehet csütörtökön. Értem én, hogy néha beszerveznek az ősök is programokat, de akkor ha már egyszer velük is kommunikált, mi a manóért nem értesít arról, hogy mi lesz, hiszen nekem is van melóm, egyéb elfoglaltságom is. Én sem vagyok nagy telefonguru, nem is használjuk a telót egymás zaklatására nap mint nap, de legalább egy ilyen időben egy többszáz km-es út után csak megcsörgethetne.

Előzmény: #297707, Trixx78

kyra elison

#297707 Hozzászólás 2010.07.28. 10:44, Trixx78

Tegnap nálam járt, miközben én pont nem voltam otthon. A sors sem akarja, hogy találkozzak a bakkal! :(
Trixx78

#297645 Hozzászólás 2010.07.27. 17:04, kyra elison

[quote="Trixx78"]Bírom, mert nincs más választásom. "
Köszönöm a jótanácsokat, volt egy-két bika pasi ismerősöm, és tény, hogy nyugodt, békés emberek, de így a változás szelét is kissé nehezebben viselik. Ami nem baj, hiszen én sem vagyok egy rohanó ember.:D:D És Őt már tényleg nem akarom elszalasztani. Túl jó ahhoz:):)
Igen, valószínűleg mi is kipróbáljuk milyen lehet hármacskán élni. Tényleg hatalmas lakás, bőven elfértünk még itt 5-en is. És ha valóban tarthatatlan, még mindig van hova elmenni. De viszonlyagos középtávú tervben van a külföldre költözés is, kb. 1-2 év múlva. Addig pedig nekem is van munka, suli is.

Előzmény: #297591, Trixx78

kyra elison

#297591 Hozzászólás 2010.07.27. 09:55, Trixx78

Bírom, mert nincs más választásom. Valahol még reménykedek, hogy lesz folytatása, de nem igen hiszek benne, mivel semmi komolyat nem akar. Jelentkeznem kéne, mert van nála valamim, amire szükségem lenne, de arra sincs bátorságom. Úgyhogy várakozok tovább.
A te ügyedben pedig szerintem is az a legjobb megoldás, ha a családi házban maradtok egyenlőre, így meg tudtok erősödni anyagilag és később léphettek.

Előzmény: #297550, kyra elison

Trixx78

#297588 Hozzászólás 2010.07.27. 08:06, Ancoraa

Szia !

Mint bika, aki egy bak párral és egy kiskamasz lány bakkal és és még egy alig másféléves bikával él együtt :) - gazdasági levezetéssel - takarékoskodni tudtok egy saját tulajdonra !!!! a bika birtokol - de van olyan hedonista fajta, akinek meg kell tanítani a kényelem és az alkalmazkodás mentesség helyett egy bizonyos intervallumon belül tudtok félre tenni egy sajátra :)

Egyébként valszeg csak fél az anyukádtól ill. hírétől vagy még változástól, hogy életmód változás !

nálunk a malmok lalssan őrölnek, de ha érzelmileg el tudod fogattatni, hogy ez a gazdasági döntés később nektek jó:)

nyerő ügy

kyra elison írta:Trixx: Mi újság? Hogy bírod?:):)
Egyébkén most én is ki vagyok akadva egy kicsit, na nem kimondottan a pasi miatt. Csak épp a kialakult helyzet nem túl rózsás. Össze akarunk költözni, de jó édsanyám azt akarja, hogy itt lakjunk nála (hatalmas a ház, hely van bőven, csakhát őt nem túl egyszerű elviselni), kedves párom önálló albit akar, mellesleg én a kettő között toporgok. Anyagilag nem engedhetem most meg a külön albit, viszont azt sem tartom túl jó ötletnek, hogy itthon legyünk. Eddig kaptam egy jó tanácsot: költözzön ide hozzánk párom, aztán ha nem sikerül kedves szülőmmel közös nevezőre jutni, akkor lépünk. Erről hogy győzzek meg egy bika pasit (mellesleg már albiban él, de nem egyedül, dolgozik, határozott elképzelései vannak).

Előzmény: #297550, kyra elison

Ancoraa

#297550 Hozzászólás 2010.07.26. 14:34, kyra elison

Trixx: Mi újság? Hogy bírod?:):)
Egyébkén most én is ki vagyok akadva egy kicsit, na nem kimondottan a pasi miatt. Csak épp a kialakult helyzet nem túl rózsás. Össze akarunk költözni, de jó édsanyám azt akarja, hogy itt lakjunk nála (hatalmas a ház, hely van bőven, csakhát őt nem túl egyszerű elviselni), kedves párom önálló albit akar, mellesleg én a kettő között toporgok. Anyagilag nem engedhetem most meg a külön albit, viszont azt sem tartom túl jó ötletnek, hogy itthon legyünk. Eddig kaptam egy jó tanácsot: költözzön ide hozzánk párom, aztán ha nem sikerül kedves szülőmmel közös nevezőre jutni, akkor lépünk. Erről hogy győzzek meg egy bika pasit (mellesleg már albiban él, de nem egyedül, dolgozik, határozott elképzelései vannak).
kyra elison

Következő

Vissza: Asztrológia