Szia !
Mint bika, aki egy bak párral és egy kiskamasz lány bakkal és és még egy alig másféléves bikával él együtt

- gazdasági levezetéssel - takarékoskodni tudtok egy saját tulajdonra !!!! a bika birtokol - de van olyan hedonista fajta, akinek meg kell tanítani a kényelem és az alkalmazkodás mentesség helyett egy bizonyos intervallumon belül tudtok félre tenni egy sajátra

Egyébként valszeg csak fél az anyukádtól ill. hírétől vagy még változástól, hogy életmód változás !
nálunk a malmok lalssan őrölnek, de ha érzelmileg el tudod fogattatni, hogy ez a gazdasági döntés később nektek jó:)
nyerő ügy
kyra elison írta:Trixx: Mi újság? Hogy bírod?:):)
Egyébkén most én is ki vagyok akadva egy kicsit, na nem kimondottan a pasi miatt. Csak épp a kialakult helyzet nem túl rózsás. Össze akarunk költözni, de jó édsanyám azt akarja, hogy itt lakjunk nála (hatalmas a ház, hely van bőven, csakhát őt nem túl egyszerű elviselni), kedves párom önálló albit akar, mellesleg én a kettő között toporgok. Anyagilag nem engedhetem most meg a külön albit, viszont azt sem tartom túl jó ötletnek, hogy itthon legyünk. Eddig kaptam egy jó tanácsot: költözzön ide hozzánk párom, aztán ha nem sikerül kedves szülőmmel közös nevezőre jutni, akkor lépünk. Erről hogy győzzek meg egy bika pasit (mellesleg már albiban él, de nem egyedül, dolgozik, határozott elképzelései vannak).