Skorpió

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#299170 Hozzászólás Ma, 21:21, greensee

Élelem vagy félelem.
greensee

#299169 Hozzászólás Ma, 21:17, greensee

Örülök a jó megfejtésnek, köszönöm. :))) Bár ettől még a célját tényleg elérte ahogy mondtad. Kár.
Vannak körülöttem skorpiók a családban, egyik sem a könnyedségéről híres. :)) Bonyi egy kapcsolat ez. Megéri vagy nem,ezen gondolkodom,bár nem szoktam feladni semmitsem lehet ezért is voltunk együtt eddig,vagy pedig azért mert ezt is ő akarta és talán azt is ő akarja hogy azt érezzem nincs vége? mágus ő? :)))
greensee

#299161 Hozzászólás Ma, 18:36, Sicccccc

Íme, a világ legnagyobb kurvája:
http://www.nana.hu/szerelem-es-szex/sze ... 02833.html

Ha a szüzessége elvesztésétől számítva minden nap csupán egy pasi lett volna, akkor ez az eredmény 3285 lenne (mivel ezidő alatt max. 3 szökőév lehetett, így ez a szám 3288-ra is rúghatna). Ha napi másfél pasival számolunk (ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden páratlan napon egy, minden páros napon kettő pasival feküdt le! ), akkor is csak 4930 db jön ki! És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ez az ötezer, 5000 KÜLÖNBÖZŐT jelent! WOW! :shock:
Sicccccc

#299159 Hozzászólás Ma, 18:19, Sicccccc

Itt a bizonyíték, hogy valóban nem vagy ostoba! :D

greensee írta: Bizonytalanságban tart,közben meg éli a világát.

Bingó! És még élvezi is! :? Kocsog! :D :D :D

greensee írta: De akkor meg nem történik semmi.

Akár hónapokig is mehet ez így!

greensee írta:Hát akkor megfejtettem, nem lesz semmi, mert ő ezt akarja, nem tudok rá hatni

Mondtam én, hogy okos csaj vagy! :D

greensee írta: ez bosszant is, és ő pedig ezt tudja.

Bánhatod, hogy tudja, mert így még nagyobb élvezettel szívja a véred! :?

greensee írta: Persze én is felbosszantottam pont egy ilyennel.

Na, már tudjuk is, hogy mi az ok, amiért ilyen csúnyán viselkedik veled! = Éppen bosszút áll, méghozzá úgy, mint Ludas Matyi, háromszor veri el Kenden! (Egész frankón csinálja)

greensee írta: ez a célja hogy agyaljak rajta? Vagy már nem, de mégis agyalok. Azta!

Az, hogy agyalj, nem volt cél, csupán egy kellemetlen melléktermék! A cél az volt, hogy szenvedj! :?

De szerintem egész jól megfejtetted! :D GRAT! :D

Előzmény: #299157, greensee

Sicccccc

#299158 Hozzászólás Ma, 18:07, Sicccccc

A barátságból lehet szerelem, ez igaz! Főleg náluk, akik soha sem tudják pontosan, hogy mit is akarnak! :D
De azért próbálkozni lehet (és kell is)! :D Szerintem a bakok pontosan olyanok, hogy baromira jól hat rájuk a skorpik manipulációja! (Nekem 14 éves koromtól 20 éves koromig bak volt a legjobb barátnőm. Ha én bárkivel összevitatkoztam és kértem, hogy mondjon már valamit, szerinte kinek van igaza, ő mindig azt felelte, hogy ő pártatlan, nem áll senki mellé! :? Gondolom a faszik se mások! ) Vedd elő a titkos fegyverarzenált, és vesd ki - de most már rendesen - a hálódat rá! :D Igyekezz megszervezni azt a bulit, mert már fejleményekről szeretnék beszámolót olvasni!!! Természetesen beleértve a mocskos részleteket is! :D Vigyázz, mert ha annyira nagy főnyeremény, akkor hamar akad másik jelentkező is, aki elvinné!

Tethys írta:Akkor nem rúgok be... :D Szerintem eljönne, mert elég jóba vagyunk, és alap, hogy a haverom, aki az Ő munkatársa, az ott lenne, szóval sztem eljönne. Ráaádásul nem rég volt ennek a havernak a szülinapi bulija, ahova nem tudott eljönni, úgyhogy legfeljebb bepótolnánk. :) Szerintem én türelmesen várok. A lényeg, hogy elég jóba vagyunk... aztán ugye mondják, hogy barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság nem igazán. Állítólag most amúgy is nőgyűlölő korszakát éli. :D Nem tudom. De tök ari. Tegnap is bent volt, ahogy melóztam, és külön odajött köszönni, hogy "Szia Mucus!" :D Aztán később jött a szokásos csipkelődés, mindig azt mondja nekem, hogy majom, én meg erre leköcsögözöm. Lehet, ha összejönnénk, akkor is így becéznénk egymást. :D xD Na majd meglátjuk mi sül ki ebből az egészből. A lényeg, hogy kedvel, annyit biztosan tudok. :)

Előzmény: #299141, Tethys

Sicccccc

#299157 Hozzászólás Ma, 18:01, greensee

Köszi, az az igazság hogy nem vagyok egy amolyan buta nő de fogalmam sincs mi van. :S :) Vagy kiderül most mégis az vagyok.Azt érzem hogy akarna, de valójában nem az a helyzet áll fenn. Ez az érzelmi zsarolás v agy inkább manipulálás nagyon így van ahogy írtad. Mintha sakkban tartana, de ez igy nem mehet sokáig és azért én nem fogok a pszihiátrián megjelenni. Bizonytalanságban tart,közben meg éli a világát. Lecke feladva, de kitartásom az van. Egyéb ötlet nincs, mert nem használ neki tényleg semmi. De akkor meg nem történik semmi. Hát aakkor megfejtettem, nem lesz semmi, mert ő ezt akarja, nem tudok rá hatni ez bosszant is, és ő pedig ezt tudja. Persze én is felbosszantottam pont egy ilyennel.
Inkább nem kellene bonyolítani, ez a célja hogy agyaljak rajta? Vagy már nem, de mégis agyalok. Azta!

Sicccccc írta:Én teljes mértékben egyetértek Ásival is, és Neptunnal is! Békén kell hagyni, de nem lemondani róla! Ha tényleg téged akar (ami még nem dőlt el, szerintem), akkor képes érted megtenni azt, amit egy skorpi csak ritkán tesz: visszaavászkodik hozzád!
Persze úgy, mintha ő tenne neked szívességet, de hidd el, ez eléggé megviseli. Ez az egyetlen, mikor a skorpió lemegy kutyába (magához képest), szóval nagyon fontos, mondhatni vízválasztó ez, a kapcsolatotok szempontjából. :D Persze ez időről időre meg fog ismétlődni (ezért szokták mondani, hogy skorpiót könnyű találni: csak követni kell az érzelmi roncsokkal szegélyezett utat, egészen az ajtajukig--> ezt én még megtoldanám azzal, hogy a soklépcsős pszichoterápiák és az anonim alkoholiták gyűléseinek lelkes résztvevőitől is el lehet kérni egy-egy skorpiónk a telefonszámát, amely rendszerint "Szerelmem" néven szerepel a telefonkönyvjükben! :lol: :lol: :lol: :lol: ). Mindenesetre, ha kielégítő, változatos és jelentős mennyiségű szexre vágysz, vállalnod kell, hogy érzelmileg zsarolni és manipulálni fog, aminek az sem vet majd véget, hogy szakítotok! :? Reméld a legjobbat és készülj fel a legrosszabbra! :D :D :D Mi szóltunk előre, hogy nagy fába vágod a fejszéd, ha fajtánkbélivel kezdesz, de sokan hajlamosak azt hinni, hogy viccelünk, vagy túlzunk, amikor a poklokat emlegetjük!
Azért én szurkolok neked! :) Kitartás!

greensee írta:Sziasztok.
Nem tudom emlékeztek e rám. Írtam egy skorpió miatt ide, akivel minden jól ment. Hát most már nem megy jól. :(
Nem is értem mi történt. Megharagodott, meg elég csúnyán összevesztünk, és próbáltam már, de nem tudom kiengesztelni, az is lehet hogy vége lesz. Az a baj, hogy nem értem miért kell ilyen keménynek lenni és olyan mint aki ezek után bármire képes, mert hogy neki most szar. :S hát de nekem is. :S

Előzmény: #298609, Sicccccc

greensee

#299156 Hozzászólás Ma, 17:45, greensee

Sziasztok,

Köszi a választ! Mennyire igaz. Elég nehéz a helyzet vagy csak annak tűnik. Tényleg nem tudom megfejteni, pedig eddig ezt mindig rám mondták. Igazából keresett, de aztán mégis lerázott egy ürüggyel, mintha ő sem tudná mit akar vagy nem mer lépni. De látták már egy másik csajjal is.

neptunreal írta:Szia!
Emlékszem.
Ne akarj megfejteni egy skorpiót mert csak rosszul jársz.
Ugyan nem írtad az okot,miért haragudott meg,de ilyenkor jobb békén hagyni.
Úgyis minden próbálkozásod csak egy támadási felület lenne ahhoz,hogy levezesse a dühét.
Hagyni kell neki időt,hogy lehiggadjon.Nem hívni,nem keresni.
Majd jelentkezik,ha még akar valamit.
Ja és eszedbe ne jusson megbeszélni vele ezt,hogy most "hagyjunk egymásnak időt" :lol: :lol: :lol:
ez gyakorlatilag szakítás lenne.Csak szívódj fel,min a kámfor 8-)
Ha akar még valamit úgyis keresni fog,ha meg nem akkor tudomásul veszed,hogy ennyi volt...

Szerintem...

greensee írta:Sziasztok.
Nem tudom emlékeztek e rám. Írtam egy skorpió miatt ide, akivel minden jól ment. Hát most már nem megy jól. :(
Nem is értem mi történt. Megharagodott, meg elég csúnyán összevesztünk, és próbáltam már, de nem tudom kiengesztelni, az is lehet hogy vége lesz. Az a baj, hogy nem értem miért kell ilyen keménynek lenni és olyan mint aki ezek után bármire képes, mert hogy neki most szar. :S hát de nekem is. :S

Előzmény: #298533, neptunreal

greensee

#299142 Hozzászólás Ma, 09:57, Tethys

Sicccccc írta:Juj, ma megint láttam a srácot! :D Most kocsiban ültem, anyu vezetett, mondtam neki, hogy álljon meg, de azt mondta, hogy túl fiatal hozzám, és nem lesz bűnrészes megrontás bűntettében, még akkor sem, ha csak fékeznie kell hozzá! :D De azt mondta, hogy nem csalatkozom, tényleg jó pasi! :D :D :D AZ!!!!! :D
miért nem ismer az anyám annyira, hogy tudja, hogy a zsengékre bukok?!?!? :D Ne akarjon mellém állítani egy 30-as, vén trottyot! :D

Hujjujjj... jó is a kis zsengehús. :P nyam nyam. Én a suliba tátottam el a számat. Tavaly végzős voltam, esküszöm, a kilencedikesek közt voltak olyan pasik... gyerekeeeeek... :P Nem tudom, hova lesz ez a világ.... :D

Előzmény: #299055, Sicccccc

Tethys

#299141 Hozzászólás Ma, 09:55, Tethys

Akkor nem rúgok be... :D Szerintem eljönne, mert elég jóba vagyunk, és alap, hogy a haverom, aki az Ő munkatársa, az ott lenne, szóval sztem eljönne. Ráaádásul nem rég volt ennek a havernak a szülinapi bulija, ahova nem tudott eljönni, úgyhogy legfeljebb bepótolnánk. :) Szerintem én türelmesen várok. A lényeg, hogy elég jóba vagyunk... aztán ugye mondják, hogy barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság nem igazán. Állítólag most amúgy is nőgyűlölő korszakát éli. :D Nem tudom. De tök ari. Tegnap is bent volt, ahogy melóztam, és külön odajött köszönni, hogy "Szia Mucus!" :D Aztán később jött a szokásos csipkelődés, mindig azt mondja nekem, hogy majom, én meg erre leköcsögözöm. Lehet, ha összejönnénk, akkor is így becéznénk egymást. :D xD Na majd meglátjuk mi sül ki ebből az egészből. A lényeg, hogy kedvel, annyit biztosan tudok. :)

Honnan veszed, hogy rombolnád?! Amúgy én meg, ha valaki ennyire kell, akkor ezt csinálom! Odamegyek az illetőhöz, és megkérdezem, hogy akó most köllök, vagy nem! --> És rendszerint köllök! :D A legtöbb pasinak meg valóban elég, ha a csajok beállítják őket a barázdába, aztán mennek benne, mint az ökör! :D
Amúgy szerintem - bár ellene vagyok a józanságnak - az ilyeneket színjózanul kell csinálni! Akkor érzi az ember lánya azt a kellemes adrenalin löketet! :D Sőt, mi több, olvastam valahol, hogy az alkohol, ahelyett, hogy oldaná a gátlásokat, inkább generálja őket, mert ha egy kicsit vagyunk csak becsiccsentve, akkor még van elég ép eszünk, azon filózni, hogy mennyire lehetünk piaszagúak, piros-e már a fülünk, vagy az orrunk hegye ennyi szesztől, stbstb. (Én ezért igyekszem minél előbb elérni a csontrészeg állapotot a totális józanságból! :lol: :lol: :lol: :lol: )
De amúgy nem rossz ötlet! Mit csinálsz, ha nem megy el?

Előzmény: #299013, Sicccccc

Tethys

#299105 Hozzászólás Tegnap, 14:20, neptunreal

Nincs mit bevallanom,ez a nagy büdös helyzet :D :D :D
neptunreal

Következő

Vissza: Asztrológia