| Címlap | Test és lélek | Szépség és divat | Szerelem és szex | Baba-Mama | Lakáskultúra | Gasztro | Sztárok | Kikapcsolódás | Blog | Ezotéria |
greensee írta: Bizonytalanságban tart,közben meg éli a világát.
greensee írta: De akkor meg nem történik semmi.
greensee írta:Hát akkor megfejtettem, nem lesz semmi, mert ő ezt akarja, nem tudok rá hatni
greensee írta: ez bosszant is, és ő pedig ezt tudja.
greensee írta: Persze én is felbosszantottam pont egy ilyennel.
greensee írta: ez a célja hogy agyaljak rajta? Vagy már nem, de mégis agyalok. Azta!
Tethys írta:Akkor nem rúgok be...Szerintem eljönne, mert elég jóba vagyunk, és alap, hogy a haverom, aki az Ő munkatársa, az ott lenne, szóval sztem eljönne. Ráaádásul nem rég volt ennek a havernak a szülinapi bulija, ahova nem tudott eljönni, úgyhogy legfeljebb bepótolnánk.
Szerintem én türelmesen várok. A lényeg, hogy elég jóba vagyunk... aztán ugye mondják, hogy barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság nem igazán. Állítólag most amúgy is nőgyűlölő korszakát éli.
Nem tudom. De tök ari. Tegnap is bent volt, ahogy melóztam, és külön odajött köszönni, hogy "Szia Mucus!"
Aztán később jött a szokásos csipkelődés, mindig azt mondja nekem, hogy majom, én meg erre leköcsögözöm. Lehet, ha összejönnénk, akkor is így becéznénk egymást.
xD Na majd meglátjuk mi sül ki ebből az egészből. A lényeg, hogy kedvel, annyit biztosan tudok.
Sicccccc írta:Én teljes mértékben egyetértek Ásival is, és Neptunnal is! Békén kell hagyni, de nem lemondani róla! Ha tényleg téged akar (ami még nem dőlt el, szerintem), akkor képes érted megtenni azt, amit egy skorpi csak ritkán tesz: visszaavászkodik hozzád!
Persze úgy, mintha ő tenne neked szívességet, de hidd el, ez eléggé megviseli. Ez az egyetlen, mikor a skorpió lemegy kutyába (magához képest), szóval nagyon fontos, mondhatni vízválasztó ez, a kapcsolatotok szempontjából.Persze ez időről időre meg fog ismétlődni (ezért szokták mondani, hogy skorpiót könnyű találni: csak követni kell az érzelmi roncsokkal szegélyezett utat, egészen az ajtajukig--> ezt én még megtoldanám azzal, hogy a soklépcsős pszichoterápiák és az anonim alkoholiták gyűléseinek lelkes résztvevőitől is el lehet kérni egy-egy skorpiónk a telefonszámát, amely rendszerint "Szerelmem" néven szerepel a telefonkönyvjükben!
![]()
![]()
![]()
). Mindenesetre, ha kielégítő, változatos és jelentős mennyiségű szexre vágysz, vállalnod kell, hogy érzelmileg zsarolni és manipulálni fog, aminek az sem vet majd véget, hogy szakítotok!
Reméld a legjobbat és készülj fel a legrosszabbra!
![]()
![]()
Mi szóltunk előre, hogy nagy fába vágod a fejszéd, ha fajtánkbélivel kezdesz, de sokan hajlamosak azt hinni, hogy viccelünk, vagy túlzunk, amikor a poklokat emlegetjük!
Azért én szurkolok neked!Kitartás!
greensee írta:Sziasztok.
Nem tudom emlékeztek e rám. Írtam egy skorpió miatt ide, akivel minden jól ment. Hát most már nem megy jól.
Nem is értem mi történt. Megharagodott, meg elég csúnyán összevesztünk, és próbáltam már, de nem tudom kiengesztelni, az is lehet hogy vége lesz. Az a baj, hogy nem értem miért kell ilyen keménynek lenni és olyan mint aki ezek után bármire képes, mert hogy neki most szar. :S hát de nekem is. :S
neptunreal írta:Szia!
Emlékszem.
Ne akarj megfejteni egy skorpiót mert csak rosszul jársz.
Ugyan nem írtad az okot,miért haragudott meg,de ilyenkor jobb békén hagyni.
Úgyis minden próbálkozásod csak egy támadási felület lenne ahhoz,hogy levezesse a dühét.
Hagyni kell neki időt,hogy lehiggadjon.Nem hívni,nem keresni.
Majd jelentkezik,ha még akar valamit.
Ja és eszedbe ne jusson megbeszélni vele ezt,hogy most "hagyjunk egymásnak időt"![]()
![]()
![]()
ez gyakorlatilag szakítás lenne.Csak szívódj fel,min a kámfor![]()
Ha akar még valamit úgyis keresni fog,ha meg nem akkor tudomásul veszed,hogy ennyi volt...
Szerintem...greensee írta:Sziasztok.
Nem tudom emlékeztek e rám. Írtam egy skorpió miatt ide, akivel minden jól ment. Hát most már nem megy jól.
Nem is értem mi történt. Megharagodott, meg elég csúnyán összevesztünk, és próbáltam már, de nem tudom kiengesztelni, az is lehet hogy vége lesz. Az a baj, hogy nem értem miért kell ilyen keménynek lenni és olyan mint aki ezek után bármire képes, mert hogy neki most szar. :S hát de nekem is. :S
Sicccccc írta:Juj, ma megint láttam a srácot!Most kocsiban ültem, anyu vezetett, mondtam neki, hogy álljon meg, de azt mondta, hogy túl fiatal hozzám, és nem lesz bűnrészes megrontás bűntettében, még akkor sem, ha csak fékeznie kell hozzá!
De azt mondta, hogy nem csalatkozom, tényleg jó pasi!
![]()
![]()
AZ!!!!!
miért nem ismer az anyám annyira, hogy tudja, hogy a zsengékre bukok?!?!?Ne akarjon mellém állítani egy 30-as, vén trottyot!
Honnan veszed, hogy rombolnád?! Amúgy én meg, ha valaki ennyire kell, akkor ezt csinálom! Odamegyek az illetőhöz, és megkérdezem, hogy akó most köllök, vagy nem! --> És rendszerint köllök!A legtöbb pasinak meg valóban elég, ha a csajok beállítják őket a barázdába, aztán mennek benne, mint az ökör!
Amúgy szerintem - bár ellene vagyok a józanságnak - az ilyeneket színjózanul kell csinálni! Akkor érzi az ember lánya azt a kellemes adrenalin löketet!Sőt, mi több, olvastam valahol, hogy az alkohol, ahelyett, hogy oldaná a gátlásokat, inkább generálja őket, mert ha egy kicsit vagyunk csak becsiccsentve, akkor még van elég ép eszünk, azon filózni, hogy mennyire lehetünk piaszagúak, piros-e már a fülünk, vagy az orrunk hegye ennyi szesztől, stbstb. (Én ezért igyekszem minél előbb elérni a csontrészeg állapotot a totális józanságból!
![]()
![]()
![]()
)
De amúgy nem rossz ötlet! Mit csinálsz, ha nem megy el?