Mérleg

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#296327 Hozzászólás 2010.07.12. 16:25, hemill

cuba84 írta:Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mikortól számít vki mérlegnek? Sok helyen azt látom, hogy szeptember 23-tól, de van olyan is, ahol csak 24-től? Most melyik?

Köszi előre is :)

23-as lesz az :)

Előzmény: #296326, cuba84

hemill

#296326 Hozzászólás 2010.07.12. 16:13, cuba84

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mikortól számít vki mérlegnek? Sok helyen azt látom, hogy szeptember 23-tól, de van olyan is, ahol csak 24-től? Most melyik?

Köszi előre is :)
cuba84

#296323 Hozzászólás 2010.07.12. 14:56, lockwood

Elba**tam csöppet, bocs.
lockwood

#296320 Hozzászólás 2010.07.12. 14:19, bencevok

Ha szabad, én is hozzáfűznék pár dolgot. Horoszkópom rák, ráadásul még nő is vagyok :P , és ahogy olvastam Grim írását, hát húúú... Nem kicsit magamra ismertem. Valóban az a természet vagyok, akinek addig érdekes egy pasi, amíg meg nem ismeri teljesen, amíg fel nem fedezi. És amíg a pasi tud nekem újat mutatni, addig biztosan mellette maradok. Ez azonban nem tudatos nálam, csak most, h olvastam ezt, ráeszméltem, h bakker tényleg. :shock: Mindig úgy fejelek bele egy kapcsolatba, h a jelölt minden tekintetben megfelel, nem találok benne hibát, sajnos hajlamos vagyok durván idealizálni az illetőt, és a mindennapok folyamán egyre inkább alábbhagy a lelkesedésem, mert ugye egyre kevesebb titkot rejt a "dolog".
Viszont én tervezgetős típus vagyok, és egyszerűen utálom, ha vmi nem a terveim szerint történik. Lényegtelen, h soha semmi nem alakul a terveim szerint, de akkor is szeretek startra készen állni vmihez, tehát szinte folyamatosan terveket kovácsolok. :)
Társaságban soha nem vagyok a középpontban, kicsit talán antiszoc is vagyok, és meglehetősen válogatós. :?
De amúgy minden rákos tulajdonság klappol. :)

Ami pedig Téged illet, Kurushimi!
Vicces olvasni, ahogy küzdesz magad ellen. Szerintem elhatározás kérdése az egész. Tanuld meg irányítani magad! Tanulj meg parancsolni magadnak! Hátha bejön... Eleinte biztosan nagyon nehéz lesz, mint nekem reggel 7kor kelni például :? , de szépen lassan hozzászokik az ember a dolgokhoz, és onnantól már rutinszerűvé válik minden. Szóval, gyerünk! Változz! ;)[/quote]

Bocs, hogy beleszólok(rák/mérleg) de az a tervezgetős dolog nagyon igaz rám is, mert ha épp nem úgy alakul, akkor bomba robban és nagyot szól -egyszerűen nem tudom elviselni^. Én a társaság középpontja tudok lenni(habár inkább az alkohol tud nagyon hozzá segíteni), de amúgy meg kell oldódási idő és szívem szerint jobban szeretem ha csak egy emberre kell figyelni.
Nagyon könnyen szerelmesedős fajta vagyok és hogy ez meddig tart azt nem tudom, a legutóbbi fél évig, de ez függ attól is, hogy ki a partner
Mert néha az hiányzik, hogy állandóan a nyakamban lógjanak, és ha már ez megtörténik, gyorsan ellentétesre változhatnak az érzelmeim. Még tapasztalom magam.
üdv.

Előzmény: #295961, mozsárágyú

bencevok

#296282 Hozzászólás 2010.07.12. 01:53, Totyi618

GrimReaper írta:Mérleg pasi vagyok. sok sok éve a legjobb barátnőm egy rák nő, 9 hónapig jártunk is sok évvel ezelőtt,DE, vannak nagyon durva buktatók azért.
A mérleg tipikusan olyan jegy,akit elkell bűvölni és meglehetősen igényes minden téren, a rák nő ilyen szempontból tökéletes, és nem is nagyon tud rendszerint a mérleg nemet mondani neki annyira az ujja köré tudja csavarni a pasit, holott erre kevés nő képes rendszerint. A rák nőnél olyan dolgokat vettem észre,hogy neki a pasik rendszerint addig kellenek, amig izgalmasak,és amig újdonságot jelent az ember számukra. Rendkívül jó társosági emberek a rák nők, és minden figyelem az övék joformán, de a mi esetünkben halálra volt ítélve az egész kapcsolat,nem csak azért mert illünk össze mint pár, hanem nálunk az ellentétes munkabeosztás, én nappal ő éjjszakás volt mindig,ez is közbeszól. Ha szerencsés vagy,és minden klappok,akkor érdemes belevágni,de azért sok sok buktató van egy ilyen kapcsolatban.
Ja igen, amit eddig észrevettem, a rák nők kiakadnak attól ha bármelyik párjuk hosszabb távon (évekre) tervez előre, ahogy elnzétem egyetlen rák sem tervez 1 évre előre,még nagy vonalakban sem, a mérlegek meg tipikusan szeretik ezt megtenni.

Amúgy messze nem csak csillagjegytől függ hogy milyen a hölgyemény, hanem aszcendenstől, és főként a neveltetéstől, hogy milyen családból jött. :)

Tényleg NEM az ascendstől függ... A tesóm srác, Mérleg, Nyilas ascendenssel, Skorpió holddal, és még pár tűz jegyú bolygóval... nem tervez előre semmit... abszolút semmi Mérleg vonása sincs... teljesen idegbeteg, nem néha, MINDIG agresszív... nemrég pl. késsel hadonászott a gyerek, és a lakásunkba is rendszeresen eltör dolgokat...

lehet, a Mérleg jegyhez egy kis tűz ascendens elveszi a Mérlegre jellemző kiegyensúlyozott felfogást?

Nekem pl. az egyik kedvenc olasz "énekesem" is ilyen agresszív, ő is Mérleg/Oroszlán

http://www.youtube.com/watch?v=sYVFl9wnBbs

Előzmény: #295187, GrimReaper

Totyi618

#295961 Hozzászólás 2010.07.09. 18:58, mozsárágyú

GrimReaper írta:Mérleg pasi vagyok. sok sok éve a legjobb barátnőm egy rák nő, 9 hónapig jártunk is sok évvel ezelőtt,DE, vannak nagyon durva buktatók azért.
A mérleg tipikusan olyan jegy,akit elkell bűvölni és meglehetősen igényes minden téren, a rák nő ilyen szempontból tökéletes, és nem is nagyon tud rendszerint a mérleg nemet mondani neki annyira az ujja köré tudja csavarni a pasit, holott erre kevés nő képes rendszerint. A rák nőnél olyan dolgokat vettem észre,hogy neki a pasik rendszerint addig kellenek, amig izgalmasak,és amig újdonságot jelent az ember számukra. Rendkívül jó társosági emberek a rák nők, és minden figyelem az övék joformán, de a mi esetünkben halálra volt ítélve az egész kapcsolat,nem csak azért mert illünk össze mint pár, hanem nálunk az ellentétes munkabeosztás, én nappal ő éjjszakás volt mindig,ez is közbeszól. Ha szerencsés vagy,és minden klappok,akkor érdemes belevágni,de azért sok sok buktató van egy ilyen kapcsolatban.
Ja igen, amit eddig észrevettem, a rák nők kiakadnak attól ha bármelyik párjuk hosszabb távon (évekre) tervez előre, ahogy elnzétem egyetlen rák sem tervez 1 évre előre,még nagy vonalakban sem, a mérlegek meg tipikusan szeretik ezt megtenni.

Amúgy messze nem csak csillagjegytől függ hogy milyen a hölgyemény, hanem aszcendenstől, és főként a neveltetéstől, hogy milyen családból jött. :)

Ha szabad, én is hozzáfűznék pár dolgot. Horoszkópom rák, ráadásul még nő is vagyok :P , és ahogy olvastam Grim írását, hát húúú... Nem kicsit magamra ismertem. Valóban az a természet vagyok, akinek addig érdekes egy pasi, amíg meg nem ismeri teljesen, amíg fel nem fedezi. És amíg a pasi tud nekem újat mutatni, addig biztosan mellette maradok. Ez azonban nem tudatos nálam, csak most, h olvastam ezt, ráeszméltem, h bakker tényleg. :shock: Mindig úgy fejelek bele egy kapcsolatba, h a jelölt minden tekintetben megfelel, nem találok benne hibát, sajnos hajlamos vagyok durván idealizálni az illetőt, és a mindennapok folyamán egyre inkább alábbhagy a lelkesedésem, mert ugye egyre kevesebb titkot rejt a "dolog".
Viszont én tervezgetős típus vagyok, és egyszerűen utálom, ha vmi nem a terveim szerint történik. Lényegtelen, h soha semmi nem alakul a terveim szerint, de akkor is szeretek startra készen állni vmihez, tehát szinte folyamatosan terveket kovácsolok. :)
Társaságban soha nem vagyok a középpontban, kicsit talán antiszoc is vagyok, és meglehetősen válogatós. :?
De amúgy minden rákos tulajdonság klappol. :)

Ami pedig Téged illet, Kurushimi!
Vicces olvasni, ahogy küzdesz magad ellen. Szerintem elhatározás kérdése az egész. Tanuld meg irányítani magad! Tanulj meg parancsolni magadnak! Hátha bejön... Eleinte biztosan nagyon nehéz lesz, mint nekem reggel 7kor kelni például :? , de szépen lassan hozzászokik az ember a dolgokhoz, és onnantól már rutinszerűvé válik minden. Szóval, gyerünk! Változz! ;)

Előzmény: #295187, GrimReaper

mozsárágyú

#295812 Hozzászólás 2010.07.07. 21:36, hemill

KurushimiObscure írta:Sziasztok! Gondolom itt mindenki szentül hisz a horoszkópokban nyilvánvalóan :) Én is mérleg vagyok, de nem igazán vagyok "mérleges"... Igen egy két dolog van ami igaz rám is: döntésképtelen, "világbéke", trehány, lusta... De az, hogy szeretném magam meg szeretek feltűnősködni hogy milyen csini vagyok meg középpontba lenni meg "csábítani" az nagyon nem, sőt utálom az ilyet. Vannak mérleg ismerőseim ők ilyenek nem is birok egy néhányat, mindig a külsejükkel vannak elfoglalva..jesszus :lol: Úgy gondolom hogy ennek a jegynek inkább negatívumai vannak mint pozitívumai... (bár mondjuk szerintem minden jegyben vannak) de szerintem nem egy jó csillagjegy..bár én is ennek születtem XD Horoszkópból teljesen meg lehet állapítani hogy milyen valaki?? Ismerem magamat úgy ahogy, rossz személyiségem van mindenbe belekötök, kritizálok, nyugtalan, türelmetlen vagyok, nincs kitartásom (ezt csak azok tudják akik nagyon ismernek, ismerősök előtt nem hozom a való énem :roll: XD) szóval mi ez ha nem egy elb*szott személyiség?? Szokták mondani hogy a mérlegeknek jó személyisége van nekem nem.. Próbáltam sok tulajdonságomon változtatni de nem ment... Valaki nem tud tippet mondani hogy hogyan kell megváltozni?? A lustaságot vagy a trehányságot hogy kell leküzdeni? :geek:

Az előttem "szóló" írta hogy az aszcendens jobban meghatároz, mint a horoszkóp XD Lehet nálam is ez van XD

az előtted szóló, azt írta, h az is határoz, de lémyegében a nap és hold jegyed a döntő, meg persze a többi bolygó is :)
javaslom töltsd ki a kalkulátort és meglátod, h a bolygók hogyan hatnak rád: http://www.astronet.hu/horoszkop/
ahogy mondtad minden jegynek megvan a negatívuma és pozitívuma, viszont egy jegyet sem lehet csak így egyszerűen "rossz"-ként feltüntetni :)
ahogy soroltad, tényleg nem vagy egy vérbeli mérleg :lol:
a szted negatív tulajdonságaidat, csakis nagy elhatározással tudod alakítani, de már legalább észrevetted azokat a pontokat amiken kell, szval az első lépés már meg is lenne a változtatás útján :)

Előzmény: #295798, KurushimiObscure

hemill

#295798 Hozzászólás 2010.07.07. 19:31, KurushimiObscure

Sziasztok! Gondolom itt mindenki szentül hisz a horoszkópokban nyilvánvalóan :) Én is mérleg vagyok, de nem igazán vagyok "mérleges"... Igen egy két dolog van ami igaz rám is: döntésképtelen, "világbéke", trehány, lusta... De az, hogy szeretném magam meg szeretek feltűnősködni hogy milyen csini vagyok meg középpontba lenni meg "csábítani" az nagyon nem, sőt utálom az ilyet. Vannak mérleg ismerőseim ők ilyenek nem is birok egy néhányat, mindig a külsejükkel vannak elfoglalva..jesszus :lol: Úgy gondolom hogy ennek a jegynek inkább negatívumai vannak mint pozitívumai... (bár mondjuk szerintem minden jegyben vannak) de szerintem nem egy jó csillagjegy..bár én is ennek születtem XD Horoszkópból teljesen meg lehet állapítani hogy milyen valaki?? Ismerem magamat úgy ahogy, rossz személyiségem van mindenbe belekötök, kritizálok, nyugtalan, türelmetlen vagyok, nincs kitartásom (ezt csak azok tudják akik nagyon ismernek, ismerősök előtt nem hozom a való énem :roll: XD) szóval mi ez ha nem egy elb*szott személyiség?? Szokták mondani hogy a mérlegeknek jó személyisége van nekem nem.. Próbáltam sok tulajdonságomon változtatni de nem ment... Valaki nem tud tippet mondani hogy hogyan kell megváltozni?? A lustaságot vagy a trehányságot hogy kell leküzdeni? :geek:

Az előttem "szóló" írta hogy az aszcendens jobban meghatároz, mint a horoszkóp XD Lehet nálam is ez van XD
KurushimiObscure

#295187 Hozzászólás 2010.06.30. 09:06, GrimReaper

Mérleg pasi vagyok. sok sok éve a legjobb barátnőm egy rák nő, 9 hónapig jártunk is sok évvel ezelőtt,DE, vannak nagyon durva buktatók azért.

GrimReaper

#294090 Hozzászólás 2010.06.19. 15:52, Pontpont

Kedves mindenki! Tudom, sokan nem hisznek az ilyen oldalakban mint amilyet most én ajánlok a figyelmetekbe, de akik eddig regisztráltak nem bánták meg, csupán annyi a dolgod, hogy napi két hirdetést elolvass (amik java része hasznos is) és ezért az oldal pontokkal jutalmaz! A pontjaidat beválthatod különféle ajándékokra!(baba-mama dolgok, elektronikai termékek és más egyéb igazán jó dologra!) Ha mást nem is, regisztrálj be nézd meg, hogy tetszik-e ha nem akkor töröld a regisztrációd.
PRÓBÁLD KI: http://pontpark.eu/b_regisztracio/5959f ... 85da87cab9
Pontpont

Következő

Vissza: Asztrológia