Oroszlán

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#298952 Hozzászólás 2010.08.29. 19:33, Firani

Igen, sejtettem, hogy így lesz, mert párszor már mi is eljátszottuk ezt. De nem baj, hátha vannak még csodák... :D Igazából nem alapozok a horoszkópra, de nagyon érdekel, hogy kinek, milyen tapasztalata van hasonló helyzetben. És furcsa, hogy ugyanaz lejátszódik másoknál is. Ezért szoktam itt véleményt kérni. És köszönöm a tiédet! :)

[quote="Edit32"]Szia Firani! Igen, valami rémlik. :) Háát, a halak itt a legjobban emlegetett jegy a rákok után! Én nem sok jót tudok mondani. Kb ugyanez történik most velem is, csak engem már nem igéz meg. De igen, játszottuk ezt sokáig. Ez addig fog tartani, amig fel nem ébredsz és rá nem jössz, hogy kisóvódást játszik a pasi és le nem zárod. Tepernek-tepernek, aztán ahogy megérzik a hatalmukat, villámgyorsan elúsznak. Felelősségvállalás nulla, te mindig legyél kéznél, de ők eltűnhetnek, és ne merj ezen felháborodni!
Hát ennyit tudok nagyjából mondani... :)

Előzmény: #298806, Edit32

Firani

#298850 Hozzászólás 2010.08.27. 09:46, Zemöki

Na ugye, Ditt, nem is olyan rossz ez így, ha az ember kedves a pasival, akkor sokkal gördülékenyebb minden. Hidd el, nem fantáziálok, én már töbször is kipróbáltam krízis esetén.
Hááát nálam? Meló a köbön. Meszelem a házat belülről, kívülről már kész. A gyerkőcöt felvették a nyolc osztályos gimibe, oda, ahova én is és a nagy tesója is járt (ez jópofa, mert nem én kerestem a sulit, hanem ők küldtek tájékoztatót!), ez persze bent van a városban és erős suli. Tehát szeptembertől őrület lesz, szarrá tanuljuk magunkat és rengeteget utazunk ki és be. A helységem még nincs kész, de már vannak jelentkezők kezelésre, úgyhogy azt is kifestem, aztán fürdőszoba nélkül elkezdem amit lehet. Majd csak lesz valmi....
Nyaralás nem volt, de a gyerek szétnyaralta magát hálistennek. Az Ember dolgozik, alig van itthon, és néha már annyira fáradt, hogy rémes.
De alap helyzetban minden rendben, semmi különös nem történik, azért nem írtam, mert nem volt nagyon mit.
Zemöki

#298839 Hozzászólás 2010.08.27. 06:55, Edit32

Mizu veled banya, rég jártál már itt! :lol:

Zemöki írta:Én úgy vettem észre, hogy a bakok nagyon érzelmesek, csak nem tudják kimutatni! Érzékenyek és persze munkamániások is, de nagyon mélyen szeretnek és kitartóan.
Nekem a bátyám, a nagyfiam és egy hat éves volt kapcsolatom is bak, nem igaz, hogy érzelemszegények, sőt! És minden kis sértésen napokig agyalnak, őrlődnek, idegeskednek.
Nyilván ezért viseli a Chris bakja is nehezen ezt az időszakot. De ki fogja bírni. :P

Előzmény: #298834, Zemöki

Edit32

#298838 Hozzászólás 2010.08.27. 06:54, Edit32

Figyi Birene, elég nehéz ripszropsz helyrehozni valamit. Nem nekem való ez a fogcsikorgató-bájmosoly hozzáállás. Viszont pl kitaláltam, hogy pl mikor hazajövök a melóból, egy fokkal kedvesebb leszek vele, mittomén, odaülök mellé beszélgetni, vagy készitek neki gyümölcssalátát, ilyesmik. Merthogy sajnos volt egy elég hosszú időszakunk, amikor kifejezetten undok voltam vele és hajlandóságot sem akartam mutatni a kedvességre. És persze ő sem volt szent, a kis depressziós-befordult rák énjével.
De most elvisz pár napra a tengerpartra, szálloda, stb, most keresgél, ez saját!!! ötlete, ilyen is rég volt már! Hát vigyen :lol: a szabit is kivettem már.
Minden nap gondolok a segitségkérésre, ami fel lett ajánlva Fr-tól (ha erre gondoltál a guru alatt), a pénz is összejött rá, csak magamat kéne összeszedni, ha esetleg beindulna valami folyamat, hogy készenálljak rá. :)
Húúú, nagyon rossz lehet ez az éjszakai ébrenlét! Nekem ez olyankor jön elő, amikor tényleg valami nagyon nyomaszt, és mint a felborult bicikli, olyan vagyok: a bicikli már áll, de a kerekei pörögnek! Sajnos nincs tippem, nekem sem segitett semmi, csak szép lassan helyrerázódtak a dolgok.
birene írta:
Ditt ! Ti már nem is akarjátok helyrehozni? Csak éltek egymás mellett? És mi van a guruval, akiről írtál?

Velem továbbra is változatlan a helyzet: nem alszom eleget! Az elmúlt napokban a hold ébresztett fel éjszaka. Elaludni gyorsan elalszom, csak éjszaka nem bírok visszaaludni. :cry:

Előzmény: #298828, birene

Edit32

#298837 Hozzászólás 2010.08.27. 06:46, Edit32

Chr, szerintem teljesen természetes, amikor egy kapcsiban viták vannak, akár az elején, akár húsz év múlva. Megőrülök, mikor azt hallom-olvasom, hogy olyan szépen élnek, sohasem veszekednek...ilyenkor beugrik két konfliktuskerülő gyáva ember, aki csak tűr és nyel (ne mondjam, hány betegségnek ez az alapja..), szóval csak mindent bele :lol: , most próbálgatjátok egymás határait, hogy kiderüljön, mennyire lesz hosszútávú.
Mi az elején a rákkal, az első összeveszésünk a Nyugatiban történt, ne mondjam, hogy visszhangzott az épület rendesen :lol: aztán pár óra múlva mondom neki bocsi az üvöltözésért (ugye ezt is tudni kell kimondani), erre rámnéz meghökkenve: nemár, hát tökre tetszett?!
Szóval erről ennyit.
Edit32

#298834 Hozzászólás 2010.08.26. 20:49, Zemöki

Én úgy vettem észre, hogy a bakok nagyon érzelmesek, csak nem tudják kimutatni! Érzékenyek és persze munkamániások is, de nagyon mélyen szeretnek és kitartóan.
Nekem a bátyám, a nagyfiam és egy hat éves volt kapcsolatom is bak, nem igaz, hogy érzelemszegények, sőt! És minden kis sértésen napokig agyalnak, őrlődnek, idegeskednek.
Nyilván ezért viseli a Chris bakja is nehezen ezt az időszakot. De ki fogja bírni. :P
Zemöki

#298828 Hozzászólás 2010.08.26. 19:13, birene

Sziasztok!

Chris! Nem is tudtam, hogy töris vagy! Örülök neki!!! Mármint nemcsak a szakodnak, a tanításnak is. A bakkal kapcsolatban nem tudok érdemi dolgokat mondani. Azt viszont tudom, hogy a bakok nem érzelmesek, viszont munkamániások! Egyébként mit visel nehezen? A pletykákat?

Ditt ! Ti már nem is akarjátok helyrehozni? Csak éltek egymás mellett? És mi van a guruval, akiről írtál?

Velem továbbra is változatlan a helyzet: nem alszom eleget! Az elmúlt napokban a hold ébresztett fel éjszaka. Elaludni gyorsan elalszom, csak éjszaka nem bírok visszaaludni. :cry:
birene

#298823 Hozzászólás 2010.08.26. 16:25, m.christin

Hello Lányok!!
Nos,jah,alakulunk,hogy mi a baja Gaby?itt a múltkori bejegyzésemre gondoltál,amikor azt írtam,hogy kezelésre jár? Hát,majd egyszer leírom,nem a legjobb dolog ...
Amúgy semmi bajom a szűz havával,csak ez már jelzi a nyár végét,az oroszlán havának végét,és csak ennyi :)
Képzeljétek,elvállaltam itthon egy óraadói állást töriből ;) pénz az pénz,szóval 2 nap itthon,3 nap Db.,plusszz olykor a hétvégék ha akkor is tanítani kell,plusz az angol,plusz a bak.
Csajok,én nem vagyo jártas annyira a kapcsolatok terén,ha az elején vannak kisebb viták,és egymást riktán kereső napok,az természetes?Sajna,mivel egy helyen lakunk,feltűntek a rosszakarók,és a pletykát keverők,hogy rossz színban tüntessenek fel minket egymás szemében,és már az elején megbeszéltük,ha ilyen lesz,azt megbeszéljük,és elmondjuk egymásnak,és most pont egy ilyen szériában vagyunk... nehezen viseli,én leszarom ...
Nah,de majd elválik,mi lesz ... ;)
m.christin

#298806 Hozzászólás 2010.08.26. 06:49, Edit32

Szia Firani! Igen, valami rémlik. :) Háát, a halak itt a legjobban emlegetett jegy a rákok után! Én nem sok jót tudok mondani. Kb ugyanez történik most velem is, csak engem már nem igéz meg. De igen, játszottuk ezt sokáig. Ez addig fog tartani, amig fel nem ébredsz és rá nem jössz, hogy kisóvódást játszik a pasi és le nem zárod. Tepernek-tepernek, aztán ahogy megérzik a hatalmukat, villámgyorsan elúsznak. Felelősségvállalás nulla, te mindig legyél kéznél, de ők eltűnhetnek, és ne merj ezen felháborodni!
Hát ennyit tudok nagyjából mondani... :)

Firani írta:Szép estét kívánok Mindenkinek!

Nem tudom, emlékeztek-e nagyjából rám, mert már régen jártam itt. Volt egy Halak hapsi, akivel próbálkoztam. Na, az akkor nem jött össze, és azóta próbálkoztam többel is (ha érdekel Benneteket, elmondom :)). És most újra itt van ez a Halak. Nem bírok elszakadni tőle. Mindig felbukkan, mindig megigéz, mikor már azt hittem, hogy kiábrándultam belőle. Kíváncsi vagyok, meddig fog ez így menni... Szerintetek? :)

Előzmény: #298796, Firani

Edit32

#298805 Hozzászólás 2010.08.26. 06:46, Edit32

Birene, nem lehet jó az álmatlanság, engem csak most teliholdkor készitett ki, amúgy szerencsére mostanában nem döntögetek negativ rekordokat. Szerintem azért is, mert helyreraktam magamban a rák-dolgot. Nem beszéltünk még konkrétan (elvileg mostanság tűztük ki), de tudom, hogy egyikünk sem fog lépni, ezért innentől megpróbálok azzal élni, ami van. Tudom, hogy nem lennék boldogabb, ha egyedül lennék, a Nagy Ő-ben meg úgysem hiszek. (maximum akkor, ha látom, az meg..... :) )
Edit32

Következő

Vissza: Asztrológia