[quote="Edit32"]Szia Firani! Igen, valami rémlik.
Hát ennyit tudok nagyjából mondani...
Zemöki írta:Én úgy vettem észre, hogy a bakok nagyon érzelmesek, csak nem tudják kimutatni! Érzékenyek és persze munkamániások is, de nagyon mélyen szeretnek és kitartóan.
Nekem a bátyám, a nagyfiam és egy hat éves volt kapcsolatom is bak, nem igaz, hogy érzelemszegények, sőt! És minden kis sértésen napokig agyalnak, őrlődnek, idegeskednek.
Nyilván ezért viseli a Chris bakja is nehezen ezt az időszakot. De ki fogja bírni.
birene írta:
Ditt ! Ti már nem is akarjátok helyrehozni? Csak éltek egymás mellett? És mi van a guruval, akiről írtál?
Velem továbbra is változatlan a helyzet: nem alszom eleget! Az elmúlt napokban a hold ébresztett fel éjszaka. Elaludni gyorsan elalszom, csak éjszaka nem bírok visszaaludni.
Firani írta:Szép estét kívánok Mindenkinek!
Nem tudom, emlékeztek-e nagyjából rám, mert már régen jártam itt. Volt egy Halak hapsi, akivel próbálkoztam. Na, az akkor nem jött össze, és azóta próbálkoztam többel is (ha érdekel Benneteket, elmondom). És most újra itt van ez a Halak. Nem bírok elszakadni tőle. Mindig felbukkan, mindig megigéz, mikor már azt hittem, hogy kiábrándultam belőle. Kíváncsi vagyok, meddig fog ez így menni... Szerintetek?