Rák

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#299162 Hozzászólás Ma, 19:04, Ginna

Sziasztok!!

:) Örömmel látom, hogy ez a nyilas-rák dolog téma nagyon felkapott lett. Nos tüzesnek tüzes vagyok hemill ezzel nincs is gond, csak kitartó nem vagyok, a ragszkodásnak pedig, csak a fuvallatától is kiver a víz, most anyámnak (kos) lett egy dupla rák pasija...már az ő smseitől is megőrülök..:) szóval azóta már sokszor sokszor átgondoltam a dolgot, meghívtam a srácot egy félig baráti-félig randi dolgora, azt mondta gondolkodik..ennyire hezitálósak vagytok? :) mert én erre szinte azonnal megsértődöm, szóval már most úgy vagyok vele, hogy hagyjuk inkább az egészet..:):) ennyit a tüzességemről....:) És tisztában vagyok vele, hogy az jóval meghatározóbb, ami a házakban van, hogy hol melyik bolygó helyezkedik el, vagy épp melyik ház üres, de nem kérhetem el mindenki születésnapi dátumát:) nekem pl: ikrek az asc és a holdam a halakban van, tehát jól ki kellene jönnöm egy nyilassal, vagy halakkal de egyik sem megy...viszont rajongom a skorpiókért..:)
Ginna

#299027 Hozzászólás 2010.08.31. 12:49, lilyanne

na sziasztok!
mi a helyzet?
rák - nyilassal kapcs, nekem már 6 éve nyilas az egyik legjobb barátnőm és szerintem jó hatással vagyunk egymásra:) nekem is volt nyilas barátom és neki is volt rák pasija. simán lehet jó. fel kell ismerni a hibáinkat és javítani rajta kicsit. egy rák ebben szerintem lehet nagyon ügyes.
megtetszett egy mérleg, nem tudom kiverni a fejemből, pedig lehetőségem meg lenne rá, de valamiért megfogott. nem akarok rányomulni, egyszerűen annyira sok az akadály, nincs racionálisan jó kimeneteli lehetősége a dolognak, de kicsit szenvedek is a mi lett volna ha dologtól... a gyakorlatiasság bevonása néha fáj:(
lilyanne

#298936 Hozzászólás 2010.08.29. 11:24, Alexxvarázs

Szerintem is !!Az Újságban olvashatók csak tályékoztató jellegűek!
Mindenkinek személyes a kapcsolata a horószkópjával!!
Az asztrológusoknak nem az asc-re kellene koncentrálni,hanem a kozmoszra hangólni az embereket! Így kevesebb természeti katasztrófa lenne! Felkészültebbek lennénk a kozmikus beavatásokra!!!
Alexxvarázs

#298910 Hozzászólás 2010.08.28. 19:24, hemill

Alexxvarázs írta:Sziasztok! Értesítelek benneteket !Van Rák- NYilas harmónikus kapcsolat ! Igaz asc oroszlán vagyok és a nyilas feleségemnek van négy mérleg bolygója! Kell hozzá közös feladat a gyerek és az üzlet! Nálunk én vagyok ész és ő a jó.

nem is a horoszkópon fog ez függeni, nyílván ritkább, de annál jobb lehet, engem mindig is vonzottak a nyilasok, az egyik legjobb barátom is az, bár vele mindig mentek azok a "nekem van igazam, nem neked" viták :)

Előzmény: #298899, Alexxvarázs

hemill

#298899 Hozzászólás 2010.08.28. 17:22, Alexxvarázs

Sziasztok! Értesítelek benneteket !Van Rák- NYilas harmónikus kapcsolat ! Igaz asc oroszlán vagyok és a nyilas feleségemnek van négy mérleg bolygója! Kell hozzá közös feladat a gyerek és az üzlet! Nálunk én vagyok ész és ő a jó.
Alexxvarázs

#298890 Hozzászólás 2010.08.28. 10:11, Zemöki

De igen, a nyilasok nagyon is érzelmesek, azért tudja az udvarias, kedves rák olyan könnyen bevinni a sűrűbe. ;)
Csak éppen a nyilas érzelmei nem hosszútávúak. Rövid, de intenzív lángolás, aztán rácsodálkozunk a pasira, hogy "jesszus én ebbe voltam eddig szerelmes?" és tovább megyünk. 8-) :roll:
Sajnos ez tény. A mi fajtánk inkább később állapodik meg. De a rákokra nagyon érzékenyek vagyunk.
Ezeken az oldalakon is sok nyilas panaszolta el a rákokkal atélt hullámvasutas kapcsolatát. :roll: Köztük én is... :(
A végén mindíg a nyilas menekült el, mert nem tudta megérteni a rák hozzáállását, értelmezni viselkedésének jelképrendszerét.
Ez van. :P
Zemöki

#298859 Hozzászólás 2010.08.27. 17:53, hemill

Ginna írta:Sziasztok,

hát majd bizonyos időközönként megírom, hogy áll a dolog, de nem tudom mit tudnék ennyi érzelmes rák között kezdeni magammal, hiszen mint tudjuk a nyilasok nem túl érzelmesek pláne nem romantikusak..:) viszont szeretik a szexet nagyon is...semmi féle kötöttség érzésünk nincs..szóval elég nagy ellentétei vagyunk mi egymásnak...ennek fényében persze érdekes lesz akapcsolat is már ha összejön:)

sztem itt senki sem tipikus rák, annyira azért ne higgy a horoszkóp leírásoknak, mert a horoszkóp az csak a napjegy, és ott van még egy pár bolygó is :D
ne mond már, h a nyilasok nem érzelmesek, akkor hol is van az a tűz?

Előzmény: #298660, Ginna

hemill

#298660 Hozzászólás 2010.08.21. 22:54, Ginna

Sziasztok,

hát majd bizonyos időközönként megírom, hogy áll a dolog, de nem tudom mit tudnék ennyi érzelmes rák között kezdeni magammal, hiszen mint tudjuk a nyilasok nem túl érzelmesek pláne nem romantikusak..:) viszont szeretik a szexet nagyon is...semmi féle kötöttség érzésünk nincs..szóval elég nagy ellentétei vagyunk mi egymásnak...ennek fényében persze érdekes lesz akapcsolat is már ha összejön:)
Ginna

#298657 Hozzászólás 2010.08.21. 20:54, hemill

Ginna írta:Szia Hemill!

Köszönöm a linket zseniális horoszkóp leírás. Nos tudod abban van némi iagzság, hogy nem egy életre akarok vele összejönni, és hát mint jó nyulas ez nem is elvárható,talán neki jobb lenne, ha az előzővel maradna,akkor tapasztalom szerint nem bántanám meg. Ugyanis eddig még mindenkivel sikerült kicsesznem valahogyan és talán a hebehurgya természetem is közbe játszott, de vagyok annyira önző, hogy megpróbáljam vele is és természetesen megpróbálok az eddigieknél szerelmesebb és tapintatosabb lenni..:) Köszi még 1x!!:):)

szívesen Ginna, örülök ha segítettem, ám remélem nem ilyen beugró felhasználó lennél :)

Előzmény: #298619, Ginna

hemill

#298619 Hozzászólás 2010.08.20. 18:25, Ginna

Szia Hemill!

Köszönöm a linket zseniális horoszkóp leírás. Nos tudod abban van némi iagzság, hogy nem egy életre akarok vele összejönni, és hát mint jó nyulas ez nem is elvárható,talán neki jobb lenne, ha az előzővel maradna,akkor tapasztalom szerint nem bántanám meg. Ugyanis eddig még mindenkivel sikerült kicsesznem valahogyan és talán a hebehurgya természetem is közbe játszott, de vagyok annyira önző, hogy megpróbáljam vele is és természetesen megpróbálok az eddigieknél szerelmesebb és tapintatosabb lenni..:) Köszi még 1x!!:):)
Ginna

Következő

Vissza: Asztrológia