Ikrek

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#299165 Hozzászólás Ma, 20:12, cuba84

Szia!
Hát nincs mit, de nálad bonyolultabb sajna. Remélem sikerül megoldani. Szorítok.

Előzmény: #299095, baba05

cuba84

#299095 Hozzászólás Tegnap, 12:37, baba05

szia köszönöm hogy válaszoltál nálunk is majdnem ez a helyzet csak annyi hogy mi férj és feleség vagyunk ráadásul két gyermekünk van és szeretném ha minden rendbe lenne mert vállni nem igazán szeretnék föleg hogy ez a második házasságo
baba05

#298807 Hozzászólás 2010.08.26. 06:56, cuba84

Szia!

Hát én ikrek vagyok, és volt egy skorpió pasim. Na az eleje jó volt, aztán kezdett minden szétmenni. Szerintem igaz, hogy nem valók hozzánk, ikrekhez, vagy csak én fogtam ki egy olyat. Teljesen birtokolni akarja a másikat, amit én nem viselek el. Veszekedni sem lehet vele, mert csak a maga igazát hajtja. Másfél évig bírtuk. Elég is volt, csak most jöttem rá, hogy olyan volt, mintha nem is a saját életem éltem volna, hanem az övét.

Niki
cuba84

#298620 Hozzászólás 2010.08.20. 19:35, baba05

sziasztok!
én ikrek jegyü vagyok a párom viszont skorpio!
elméletileg egyeltalán nem illünk össze de a párkapcsolatunk majdnem tökéletesen müködik...
igaz a nemi életünk ahogy a horoszkopunk is irja nem a tökéletes mivel ö a gyors sex híve és viszon a romantikus lassút szeretem. viszont vannak köztünk konfliktusok ezt hogy tudom kiküszöbölni hogy ne válás legyen belöle?
baba05

#293519 Hozzászólás 2010.06.12. 12:47, Pontpont

Szia, Van egy jó ajánlatom számodra:) Akarsz ajándékokat? Napi 5 percért? Akkor én tudom a megoldást, gyűjts pontokat és vigyél haza ajándékokat, az oldal magyar és nem FAKE. Regizz be: http://pontpark.eu/b_regisztracio/5959f ... 85da87cab9 Köszi
Pontpont

#282466 Hozzászólás 2010.03.09. 12:46, ShyGuy

Üdv. Mindenkinek!

Találtam egy jó kis blogot, nagyon sokat tanulhatunk belőle: http://www.gegeblogja.blogspot.com/

Érdemes megnézni! Bocs. :P
ShyGuy

#281229 Hozzászólás 2010.03.01. 01:35, moderator

Az ikrek levegő jegy, uralkodó bolygója a Merkúr.
Egy kis mitológia...:
Merkúrt a görög mitológiában Hermésznek hívták. Zeusz újabb titkos kalandra vágyott, ezúttal Maima nimfával. Szerelmükből született a "törvénytelen" Hermész, aki annyira független jellem, hogy már egynapos korában elindul világot látni. Útközben talál egy teknősbékát, ennek páncéljából egy lantot készít, amin máris gyönyörűen tud játszani. Később rátalált testvére, Apollón marhacsordájára, és ellop két marhát, hogy az áldozati szokásoknak megfelelően tizenkét részre osztva felajánlja őket az isteneknek. Hermész ezzel cselesen "helyet követel" magának az olimposzi istenek között, hiszen addig tizenegy istenség létezett, Zeusznak pedig elmondta, hogy ő maga ette meg a tizenkettedik istennek járó részt, de épp csak annyit, amennyi őt megilleti, se többet se kevesebbet. Zeusz nem tud haragudni csalafinta gyermekére, és később az olimposzi istenek közé emeli őt. Amikor Apollón visszaköveteli a marháit, Hermész újabb cselhez folyamodik: olyan szépen játszik a lantján, hogy a lantért cserébe az egész csordát nekiadja Apollón. Ezen felbátorodva Hermész egy fuvolát is készít, ezért cserébe pedig megkapja Apollóntól a jövendőmondás adottságát. Zeusz Hermészt az istenek hírnökévé tette, feladata jeléül szárnyas sisakot és cipőcskét kapott, melyek bárhová gyorsan elrepítik. Hermész mindig kitűnő beszédkészégével érte el amit akart, ő a beszéd és az írás istene is.

Az ikrek jellem:
Ez a legkíváncsibb, a legtudásszomjasabb jegy az összes közül. Minél többet tud, annál nagyobb biztonságban érzi magát. Mozgékony, változékony, rugalmas természetű, állandó mozgásban van, ezért mindig jól értesül az aktualitásokról. Ügyesen forgatja a szavakat, talpraesett, és érzékeny idegzetű. Meglehetősen racionális gondolkodású, könnyen köt ismeretséget, és gyakran bőbeszédű. Kitűnő intellektuális képességekkel rendelkezhet, érdemes idegen nyelveket tanulnia. Előfordulhat, hogy túl sok minden érdekli, de kissé felületes, semmiben nem merül el igazán. Szeret kibújni a kötelezettségek alól, Hermész "csalafintasága" nem áll távol tőle. Nem túl érzelmes típus, gyakran "túlagyalja" az érzelmi ügyeit. Gyakran kerül végletes döntéshelyzetekbe, ahol a "fekete" vagy a "fehér" között kell választania. Szeret utazni és kötetlenül társalogni.
moderator

#281225 Hozzászólás 2010.03.01. 01:20, Ibzen25

Kedves neptun!
Mivel tudnám én kinyírni a topikot???
Nem mocskolódtam és nem káromkodtam,mint ahogyan ti tettétek.Véleményem szerint ezzel ki lehet,de ti jól összetartottatok ott!!! Nem számít semmi!! Melyik párt képviseletében írtok??? Te nő vagy vagy férfi??? Mindegy csak dumálni lehessen!!! Vagy ki mikor ér rá és úgy ír be ezzel a névvel??, egyébként nem politizálok! A meglévő diplomám mellé szeretnék még egy orvosi diplomát is ,minden vágyam,hogy gyógyíthassak,emberséggel és magas szakmai színvonalon!
A nanát átalakítottátok saját kényetek kedvetek szerint!! Odabiggyesztettétek a nevem olyan helyekre,ahol eredetileg nem is szerepelt. Anonymus név sem volt,az időpontok sem egyeznek!!
Miért??? Egy ember bőrének mentése érdekében??? Én nem bántottam senkit!!!! Ez a ti előre kitervelt, megtámadhatatlan ügyetek . De én megírom,mert nem veszek részt benne és méltatlan támadások érnek!!
Sokat síránkoztam itt és fohászkodtam!!! Talán ez a baj???
Ibzen25

#281220 Hozzászólás 2010.03.01. 00:47, neptunreal

Üdv!
Előre is elnézést kérek,teljesen ellenemre van ez az egész,hogy körbe ordítsam a fórumot,de
azt hiszem nem hagyhatom ki.
Arról van szó,hogy van ez az Ibzen25 nevű valaki,aki most nőnek vallja magát.Most leginkább a skorpióba garázdálkodik,a Vízöntő topicot már kinyírta lilian20 néven.
Lássuk kiről is van szó

Ugyebár azt írta a drága,hogy ő nő.
Akkor lássuk :
Helló Mindenkinek!Én bika pasi vagyok a barátnőm szűz.Nálam előfordul,hogy, időzavarba kerülök vagy újabb ötleteket akarok megvalósítani,ha munkába indulok és el kell készíteni a napi élelmemet,mert nem fizettem be a munkahelyi étkezdébe..Mikor a barátnőm megismert,tudta,hogy néha ez van nálam és megértő szokott lenni,valóban így van ahogy Paskal mondja,hogy a barátnőm is elfoglaja magát ,na nem csendben,én annak azért nem örülnék.Amikor egy hete is baráti találkozóra mentünk,már a haját tépte,hogy miért nem vagyok kész időre.Néha nem várt események is közbejönnek,ami szintén időrabló.De a csajom ilyennek szeret és türelmes velem végignézi a rohanásaimat,ha előfordulnak ilyen esetek.Közben jókat nevet rajtam.Jól megvagyunk..

Ez Ide kattintva úgy az oldal közepe felé legörgetve található
Hogyan reagáltok azt majd ti eldöntitek,ez csak egy info.
neptunreal

#276388 Hozzászólás 2010.01.28. 10:14, Zsókica21

Szép jó napot kedves mindenkinek!Boldogsággal teli szép évet a 2010évre mindenkinek!
Úgy látom még ebben az évben nem nagyon volt itt senki.Talán valami érdekesebb témánál vannak?
Hát nem értek egyet az elemzés néhány pontjával.
Én például nagyon szeretek főzni és a konyhába sok minden újdonságot kipróbálni.
Eszembe sem jutna hogy hideg tálat rendeljek a vendégeimnek.Ajándékot szeretek kapni nagyon ,de nem kimondottan csak könyvet és CD-t.Jobban szeretem a személyre szabott ajándékot például valami ékszert.
A többi dolog valóban igaz rám.1959.05.30-á születtem 14.55.kor
További minden szépeket és jókat kedves Ikrek. :x :x :x :x
Zsókica21

Következő

Vissza: Asztrológia