Kos

Minden, amit az asztrológiáról tudni érdemes.

#298077 Hozzászólás 2010.08.05. 16:38, ShyGuy

ShyGuy

#297887 Hozzászólás 2010.07.30. 13:53, 77Greenwich

Na mi van? Én itt írkálok, a többiek meg csendben vannak?
77Greenwich

#297699 Hozzászólás 2010.07.28. 06:32, 77Greenwich

Drága Kosrákom!

Eleget téve a felkérésnek bejelentkezem helyzetjelenteni.
Mi a jövő héttől nyaralunk. Már alig várom. Készülődök, és igyekszem mindent elintézni, hogy nyugodt lélekkel pihenhessem ki magam. Az első héten Nagyszülőstől pihenünk, ami igazán jó lesz, hiszen a kapcsolatunk egészen jó lett, és majd biztos lesz néhány görbe kettesben eltöltött esténk, ha Bogyókát bevállalják időnként.
A második hétre egyenlőre semmi sincs, így ez csupa izgalom, a lényeg, hogy a Zuram nem fog végre dolgozni. Már csupára férjhiányom van. ;) Pöttöm Pannácska nagyon cuki! Folyamatosan beszél és kérdez. Mikor két éves pofaviziten voltunk a védőnőnél, akkor kérdezte, hogy elkezdődött e már a "mi ez?" korszak. No hát akkor még nem, de azóta... Mi ez? Mi volt ez? Miért? Hova ment? Hol van? Mit csináltál? stb.. Letesszük az ágyba este aludni, és még egy órán keresztül kérdez, és nem alszik.. :lol: Nem is lehet neki nem válaszolni, mert addig folyamatosan kérdi ugyanazt, amíg nem kap rá választ. Írtó édes...bár Apját tebnap azért kiborította a dolog, mikor még 11-kor is csacsogott. :lol: Már nagylányosodik is, alig használunk pelust. Teljesen önálló kezdeményezésből elindult nála a dolog.
És csupa, csupa Nő a kis lelkem minden megmozdulásában. Imádom!
No hát velünk ennyi van viszonylag röviden.

By the way!
Kicsi Nickinkkel váltottam egy levelet, és gondoltam tolmácsolom, hogy ideolvas, de nem ír, főleg mert nem tud belépni a régive nevével, illetve csinált egy újat, de azzal sem.
Szóval nem vagyunk elfelejtve. ;)

Törpiek? Ti is írjatok!!!
77Greenwich

#297589 Hozzászólás 2010.07.27. 08:38, kosrák

Sziasztok!
Na tessék felpörögni kedves Kostársak és mesélni!!! :)
Én hétvégén picit nyaraltam! És nagyon jó volt, bár az idő a végére elromlott de engem az sem zavart!
Azt hiszem ennyi volt az évre a nyaralás!

Na tessék írni! pusziiiiiiiiiiiii
kosrák

#296461 Hozzászólás 2010.07.14. 13:39, kosrák

Szia Drága Vöröske!!! De jó látni! :)
Nem tudom még mikor jutok el de szeretnék mindenképpen az éven elmenni hozzád! remélem sikerül!
Az asztrosuli szeptember 8.án indul! Úgyhogy még sehol nem tartok de már nagyon várom! :)
A levélírással én is hadilábon álltam mostanában! :)
Sok dolog van. Pörög az élet! Sok a munka! Szőlőben is pincében is! A vendég is jön hála istennek! A szüret a nyakunkon ..és néha úgy izgulok milyen lesz az első Apa nélkül...igaz lélekben velünk lesz!!! Ma is sok intéznivaló volt,és egy fontos papírt nem találtam már 2 napja. Na este úgy voltam vele hogy már nem érdekel majd éjszaka apa és az angyalok segítenek,küldenek egy jelet,hogy hol keressem. Már hajnalban felkeltem,mert nam hagyott nyugodni! És megtaláltam! :)
Tegnapelőtt meg olyan rossz volt felébredni,azt álmodtam,hogy Apa újra élt,és örültünk,hogy megint minden olyan mint régen, olyan nagy boldogságot éreztem álmomban...de sajnos felébredtem. Ilyenkor nagyonnagyon nehéz.! Néha úgy érzem megszakad a szívem a hiányába..aztán jön valami erő, hogy menni kell tovább.....és csinálni....és remélem mindent jól csinálok, néha nagyon félek...de gyorsan elhesegetem...
Velem nagyjából ennyi!
Ja a szerelem terén is nagy izgi minden..:) lángolok ezerrel....a halak drága is magához képest sokat fejlődött. Lehet hogy augusztusban elutazik,itthagy, de akkor annak így kell lennie! Addigis kiélvezek minden percet....
kosrák

#296457 Hozzászólás 2010.07.14. 12:37, voroske

Lányok!!!
Holnap,július 15-én energetikailag 10milliószoros nap van. Ez azt jelent,higy mindent amit akarunk,amit kivánunk az 10milliószor felelrősödik és ennek megfelelően aktiválódik,tehát sokkal nagyobb a valószinüsége annak,hogy megteremtsük magunknak. Ilyen napokon próbáljunk meg szeretetet küldeni mindenki fele , de elsősorban magunkra gondoljunk nagyon nagy szeretettel. Gondoljuk át mi az amit szeretnénk megvalósitani és vizualizáljuk, akarjuk azt. Legyünk pozitivak! És küldjünk Földanyának is pozitiv energiát , szeretetet:)
voroske

#296456 Hozzászólás 2010.07.14. 12:29, voroske

Millió puszi csajok!!!!!!!!!!!!!!
Drága Kosrákom nem tüntem el :) Még befele sem fordultam csak trehány vagyok az irásban :lol: Olyan rossz levéliró lettem,hogy csoda :roll: Jól vagyok, telik a nyár,élek,virulkok,dolgozom, végzem otthoni teendőimet :) Igazán minden szépen kialakul körülöttem, ha meg dolgozni való vn magamon belül,akkor szépen befelefordulok és dolgozom magamon amig felfedezem hol az elakadás :)
Mostanság erős energiák járnak és bizony nagyon a központomban kell legyek,hogy ne akadjak ki :D De megy ez nekem :D
Nagyjából ennyi :)
Kosrák mikor jössz???????????????? És hogy megy az asztroképzésed?
Marcsikám örülök,hogy jobban vagy,érezni az energiáidon. Anyós pajtással ne tessék foglalkozni de magaddal annál inkább. Nem ártana ha kicsit magadba néznél,hogy ha anyós viselkedése zavar akkor miért van. Mert bámi zavar minket a külvilágból az elsősorban belőlünk indul ki. Bármilyen nem elfogadás bennünk egy akadály. Szóval jó lenne kicsit ezen dolgozni. Ha segithetek irjál emilt!

Zemi Te hogy vagy? És hol vagy? :D
voroske

#296449 Hozzászólás 2010.07.14. 10:19, gmarcsika

Sziasztok... :-)

Tegnap nem volt már lehetőségem írni, de majd ma... :-)

Mindenkinek nagyon szépséges napot kívánok!

Küldöm a mailt, amint egyedül leszek... :-)
gmarcsika

#296424 Hozzászólás 2010.07.13. 23:10, kosrák

Green! Mikor mentek nyaralni?

Vöröském Drága! Veled mizu van? Gondolom befeléfordulás....de majd írsz ugye?mert nagyon hiányzol ám! :)
kosrák

#296402 Hozzászólás 2010.07.13. 19:31, kosrák

Sziasztok! de jó látni Benneteket! :)
Marcsika! Örülök,hogy minden rendben és várom a mailt! :)
kosrák

Következő

Vissza: Asztrológia